DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

E3 2019: Teaseren a DOOM Eternal

Három nap múlva esedékes a Bethesda E3-as konferenciája, ahol jelen lesz a DOOM Eternal is. Az ígéretek szerint szintet lép a belső nézetes lövölde, amiről most egy rövidke kedvcsinálót is megnézhetünk a teljes trailer előtt.

Európába tart a QuakeCon

Idén nem csak Dallasban, hanem Londonban is megrendezik a Bethesda éves eventjét. A QuakeCon Europe az eredeti rendezvénnyel egy időben, júliusban várható a brit fővárosban, így nem kell messzire utaznunk hozzá.

Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

GDC 2019: Így fut a Stadián a DOOM Eternal

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a Google felhőalapú játékplatformja, a Stadia, amit a jövőben olyan játékok is támogatni fognak, mint a Assassin's Creed: Odyssey vagy a DOOM Eternal. Utóbbit mozgás közben is meg tudjuk nézni.

E3 2019: A Bethesda-konferencia is garantált

Habár az Electronic Arts és a Sony is úgy döntött, hogy idén nem tart sajtókonferenciát az E3 apropóján, még korai lenne temetni a műfajt: a Bethesda azok táborát erősíti, akik biztosan készülnek műsorral.

Csak ősszel számíthatunk a DOOM-filmre

A Universal Studios közelgő DOOM-adaptációja csak 2019 őszén érkezik, mivel a digitális effektusokért felelős szakembereknek több időre van szüksége a látvány tökéletesítésére. Reméljük, megéri várni rá!

Az idők változnak - a Doom örök

Ha van olyan videojátékos trailer, amit látni kell, akkor a Doom-franchise 25 éves születésnapjára készített előzetes mindenképpen olyan. Eszméletlen őrült videón az elmúlt 25 év és ami még hátravan.

DOOM Eternal - így működik az extra élet

A múlt héten bemutatott első DOOM Eternal játékmenet-bemutatóban sokakat meglepett, hogy játék közben egy extra életet is fel tudunk majd venni. Az id Software most tisztázta, hogyan is működik majd ez.

DOOM Eternal - nem lesz benne SnapMap

Jópofa extra volt a 2016-os DOOM pályaszerkesztője, de úgy tűnik, hogy az Eternal nem viszi tovább magával a SnapMap funkcióit. Helyette extra figyelmet kapnak a megjelenés utáni sztoritartalmak és az új többjátékos mód.

Még több infó és látnivaló a DOOM Eternalról

A tegnap esti leleplezés után számos konkrétumra derült fény a DOOM Eternal kapcsán. Például arra, hogy a Nintendo Switch-változat már borítékolható, továbbá kapunk tradicionális kompetitív multiplayert is. Csekkold az új screenshotokat!