Thronebreaker: The Witcher Tales PC, PS4, XBOXONE

Eredetileg a Gwent egyjátékos kampánya volt, de végül önállóan futtatható standalone RPG-vé vált.
1542290455

Nem teljesít jól a Thronebreaker: The Witcher Tales

Adam Kiciński, a CD Projekt RED vezére a cég legutóbbi pénzügyi beszámolóján megerősítette, hogy a nemrég megjelent Thronebreaker: The Witcher Tales egyelőre nem teljesít úgy, ahogy azt ők eltervezték.
1541873520

Thronebreaker: The Witcher Tales teszt

A CD Projekt RED eleinte csupán a Gwent egyjátékos kampányának szánta a Thronebreakert, később azonban egy teljesen önálló szerepjátékká vált. Meve királynő története pedig a zsáner veteránjait is megszégyeníti.
1540999848

Így néz ki Henry Cavill Geraltként

Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.
1540395054

Launch traileren a Gwent és a Thronebreaker

Az az érdekes eset áll fenn, hogy a Gwent: The Witcher Card Game, és annak önállóan futtatható single kampánya, a Thronebreaker: The Witcher Tales ugyanazon a napon startolt el PC-n. Itt vannak az utolsó előzetesek!
1540296056

Thronebreaker - valószínűleg Switchre nem

A CD Projekt RED sajtószóvívője az Eurogamer kérdésére megerősítette, hiába érkezik majd decemberben konzolokra is a Gwent kiegészítőjéből teljes játékká érett Thronebreaker: The Witcher Tales, Switchre valószínűleg nem készül el.
1540227600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.
1539936026

Traileren a Thronebreaker: The Witcher Tales

Befutottak az első, kedvező kritikák a Thronebreaker: The Witcher Talesről, s emellett vadiúj gameplay trailer érkezett Meve királynő kalandjairól. A Gwent önálló játékká hízott egyjátékos kampánya a jövő héten fut be.
1539414051

Thronebreaker - kalandozás a The Witcher világában

A hónap végén jelenik meg a Gwent-kiegészítőből teljes értékű szerepjátékká érett Thronebreaker: The Witcher Tales, amiről most a fejlesztők jóvoltából megleshettek egy majdnem 40 perces részletes bemutatót.
1538481036

The Witcher - kártérítést követel Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-sorozat alkotója már több interjúban is kitért rá, mennyire rossz üzletet kötött, amikor eladta a CD Projektnek a jogokat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ügyvédein keresztül jelezte, 16 millió dollárt követel a stúdiótól.
1538071228

Geralt is beköszön a Thronebreaker új trailerében

Befutott a Gwent-kiegészítőből teljes értékű RPG-vé érett Thronebreaker: The Witcher Tales legújabb sztorielőzetese. Meve királynő a Fehér Farkassal, azaz Rívai Geralttal is összefut majd, legalábbis a videó szerint.