Thronebreaker: The Witcher Tales PC, PS4, XBOXONE

Eredetileg a Gwent egyjátékos kampánya volt, de végül önállóan futtatható standalone RPG-vé vált.
Típus:

Thronebreaker - kalandozás a The Witcher világában

A hónap végén jelenik meg a Gwent-kiegészítőből teljes értékű szerepjátékká érett Thronebreaker: The Witcher Tales, amiről most a fejlesztők jóvoltából megleshettek egy majdnem 40 perces részletes bemutatót.

The Witcher - kártérítést követel Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-sorozat alkotója már több interjúban is kitért rá, mennyire rossz üzletet kötött, amikor eladta a CD Projektnek a jogokat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ügyvédein keresztül jelezte, 16 millió dollárt követel a stúdiótól.

Geralt is beköszön a Thronebreaker új trailerében

Befutott a Gwent-kiegészítőből teljes értékű RPG-vé érett Thronebreaker: The Witcher Tales legújabb sztorielőzetese. Meve királynő a Fehér Farkassal, azaz Rívai Geralttal is összefut majd, legalábbis a videó szerint.

Októberben jön a Thronebreaker: The Witcher Tales

Sima Gwent-kiegészítőnek indult, végül teljes, különálló játék lett a The Witcher univerzumában játszódó Thronebreaker: The Witcher Tales, ami végre pontos megjelenési dátumot kapott. Először a PC-s tábor kapja meg.

Önálló játék lesz a Gwent single kampánya

Eredetileg a tavalyi év végére vártuk a Gwent egyjátékos kampányát, amely olyan nagyra nőtt, hogy a CD Projekt RED már egy 30 órás standalone RPG-ként képzeli el a Thronebreakert. Dátum továbbra sincs.