Thronebreaker: The Witcher Tales PC, PS4, XBOXONE

Eredetileg a Gwent egyjátékos kampánya volt, de végül önállóan futtatható standalone RPG-vé vált.
1562002203

The Witcher - így fest majd a sorozatban Geralt

Az idei San Diegó-i Comic-Con egyfajta korai felvezetésének is tekinthetők a Netflix-féle The Witcher-sorozat első látnivalói. Láthatjuk Geraltot, Yennefert és Cirit is. A sorozat valószínűleg év végén rajtol el.
1557388843

Megnyílt a CD Projekt RED saját boltja

Ha mindenféle The Witcher- vagy Cyberpunk 2077-relikviákra vágysz, akkor érdemes ellátogatnod a CD Projekt RED frissen megnyílt merchandise-boltjába, ahol a szokásos pólók és bögrék mellett szobrokat is találsz.
1557136826

Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.
1555570822

Az év végén jön a The Witcher TV-sorozat

A Netflix-féle sorozatadaptáció még az idei év utolsó negyedévében műsorra kerülhet, legalábbis a streaming szolgáltató fejesének legújabb nyilatkozata alapján. Nyolc epizódot kapunk, mindegyik egyórás lesz.
1554112832

Itt forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat

Kaptunk pár képet a The Witcher TV-sorozat forgatási helyszíneiről, és mivel a széria Magyarországon készül, néhány nagyon is ismerős lehet számunkra. Az egyik kastélybeli jelenetnek a Vajdahunyad vára ad otthont.
1551175200

Pénzügyi problémák és leépítések a GOG-nál

Újabb cég jelentett be leépítéseket, a CD Projekt RED a GOG csapatának 10 százalékát volt kénytelen leépíteni. A történések hátterében részben az Epic Games Store által kirobbantott bevételmegosztási verseny áll.
1551171600

Spotifyra költöztek a The Witcher 3 muzsikái

A CD Projekt RED beköltözött a Spotifyra, a tegnapi bejelentésük szerint a The Witcher 3 és a Gwent aláfestő muzsikái is hiánytalanul elérhetővé váltak a zenestreamelő szolgáltatás kínálatában.
1549368027

Kompenzációt kap a The Witcher-könyvek írója

Bő egy évtizeddel az első The Witcher-játék után a CD Projekt RED további kompenzációt fizet a regények írójának, Andrzej Sapkowskinek. Úgy néz ki, sikerült megoldást találni azok után, hogy ősszel kártérítést követelt a szerző.
1543932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
1542290455

Nem teljesít jól a Thronebreaker: The Witcher Tales

Adam Kiciński, a CD Projekt RED vezére a cég legutóbbi pénzügyi beszámolóján megerősítette, hogy a nemrég megjelent Thronebreaker: The Witcher Tales egyelőre nem teljesít úgy, ahogy azt ők eltervezték.