PlayStation Classic

A Sony is előrukkolt a saját minikonzoljával.
1655998363

Miben különbözik a PlayStation Plus amerikai és európai játéklistája?

Végre hozzánk is megérkezett az új PlayStation Plus, néhány várva-várt játék azonban lemaradt a nagyobb csomagok kínálatáról. Ennek oka, hogy régiónként némileg eltér az előfizetéses szolgáltatás játéklistája.
1650990524

Játékmegőrzésre szakosodott csapatot alapított a PlayStation

A klasszikus játékok kedvelői gyakran szembesülnek azzal, hogy a régi kedvenceik már nem futtathatók a legújabb hardvereken. Ez ellen küzd a Sony frissen alapított divíziója.
1619186400

1080p-re vált a PlayStation Now

A letöltött játékokat természetesen eddig is az eredeti felbontásukban játszhatták a PlayStation Now előfizetői, hamarosan azonban a közvetlenül streamelt játékokat is Full HD-ban élvezhetjük.
1596103200

Dokumentumfilm készül a PlayStationről

Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.
1568026800

Kiderült, hogy a DualShock "X" gombja nem "iksz"

Valószínűleg ti és a legtöbb barátotok is "iksznek" hívja a DualShock-kontrollerek "X" gombját, és furcsán néztek, ha valaki másképp hivatkozik rá. Nos, a helyzet az, hogy a Sony szerint ti sem álltok a helyzet magaslatán.
1545570000

Nehezen fogy a PlayStation Classic

Az eladási adatokat tekintve nem sikerült hoznia az előzetes elvárásokat a PlayStation Classicnak, a sikere jócskán elmarad a konkurenciától, így a legtöbb kiskereskedő 30 százalék feletti árcsökkentéssel próbál túladni a készletein.
1543932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
1543419900

PlayStation Classic bemutató

A Nintendo nagy sikerű masinái előtt tisztelgő miniket a Sony is megirigyelhette, így nem kevésbé legendás konzoljából jövő héten új változat érkezik. A megjelenés előtt volt szerencsénk kipróbálni a gépet, és most megosztjuk a tapasztalatainkat.
1543253400

Kicsomagolós videón a PlayStation Classic

Kereken egy hét múlva landol a boltok polcain a PlayStation Classic minikonzol, amely 20 előretelepített klasszikussal kedveskedik a nosztalgiára vágyóknak. Lássuk, mit rejt pontosan a masina doboza!
1541869200

PCSX emulátort futtat a PlayStation Classic

Ahogyan közeledünk a PlayStation Classic rajtjához, egyre több információ lát napvilágot a retrokonzolról. Most például azt tudtuk meg, hogy a nyílt forráskódú PCSX emulátor segítségével fog működésbe lendülni a gépezet.