Far Cry: New Dawn PC, PS4, XBOXONE

Visszatérünk Hope Countyba, igaz, az egészen más arcát mutatja meg ezúttal.

Szerepjátékos elemekkel jön a Far Cry: New Dawn

Jean-Sebastien Decant, a játék kreatív rendezője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre adott egyik válaszában megerősítette, hogy igyekeztek több elemében is változtatni az alapokon, így lesz benne egy kis szerepjátékos vonal is.

Részletes gépigényt kapott a Far Cry: New Dawn

Közeledik a Far Cry posztapokaliptikus kiadásának, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft lerántotta a leplet a játék PC-s kiadásának pontos rendszerkövetelményeiről.

Ennyit változott a pálya a Far Cry: New Dawnban

Egy Cycu1 nevű youtuber megosztott egy összehasonlító videót, amelyből kiderül, hogyan változott meg Hope megye a Far Cry 5 eseményei után. Úgy látszik, a természet kezdi visszahódítani azt, ami mindig is az övé volt.

TGA 2018: Itt az új Far Cry-játék

Ugyan idő előtt kiszivárgott néhány fontos részlet a következő Far Cry-játékról, a hivatalos bemutatóra most került sor. Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg a Far Cry 5--öt gondolják tovább a fejlesztők.

TGA 2018: Jön a Far Cry: New Dawn - frissítve!

A Ubisoft is ott lesz a péntek hajnalban zajló The Game Awardson, és nagyon úgy tűnik, hogy leleplezik az új Far Cryt! Az első teaser videó alapján egy spin-off vagy a Far Cry 5 posztapokaliptikus folytatása is szóba jöhet.