Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.

Mortal Kombat 11 - ez lesz a Kollector’s Editionben

A tegnap esti gameplay premier apropóján csak érintőlegesen foglalkoztunk a Mortal Kombat 11 gyűjtői kiadásával, de most végre közelebbről is megnézhetjük a Scorpion maszkjával felvértezett csomagot. Pluszban jött egy adag kép is.

Mortal Kombat 11 - itt az első gameplay

A fejlesztők nem dobálóztak üres szavakkal, tényleg láthatjuk mozgásban a Mortal Kombat 11-et. A bemutató során levetítették az első gameplay trailert, láthattunk komplett meccseket, kivégzéseket és minden mást is.

Itt nézd vissza a Mortal Kombat 11-leleplezést!

A NetherRealm ígéretet tett, hogy magyar idő szerint fél nyolckor részletesen bemutatja az áprilisban érkező Mortal Kombat 11-et. Tüzetesebben belenézhetünk a játékmenetbe, beleértve a továbbfejlesztett kivégzési rendszert is.

Mortal Kombat 11 - csütörtök este minden kiderül

Ed Boon a Mortal Kombat hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy csütörtökön este hivatalosan is bemutatkozik a sorozat legújabb darabja. Információkat és képeket kapunk, de az első játékmenet-videó is itt bukkan majd fel.

Befutott a Mortal Kombat 11 borítója

Ahogyan közelítünk a megjelenéshez, egyre több új információ lát napvilágot az alkotásról, most például kiderült, hogy Scorpion fogja majd kapni a főszerepet a Mortal Kombat 11 hivatalos borítóképén.

Ilyen gép kell a Mortal Kombat 11 alá

A héten megfeledkeztünk róla, de a jegyzőkönyv miatt mindenképpen megosztjuk a Mortal Kombat 11 rendszerkövetelményeit. Ha pont a NetherRealm verekedős játéka miatt fejlesztenél gépet, legalább lesz némi kapaszkodód.

Spawn is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben?

Todd McFarlane, a Spawn atyja egy Redditen tartott kérdezz-felelek során feltett rajongói kérdésre adott sejtelmes válasza alapján arra lehet következtetni, hogy a Mortal Kombat 11-ben is lesznek vendégszereplők. Az egyik pedig Spawn lesz.

Márciusban indul a Mortal Kombat 11 bétatesztje

A GameStop olasz részlege kicsit túlbuzgó volt, és jó néhány infót megszellőztetett a Mortal Kombat új részéről. Az új játékmotornak hála még véresebb és brutálisabb összecsapásokra számíthatunk.

Mortal Kombat 11 - befutottak az első screenshotok

A tegnapi hírcunami egyik legnagyszerűbb bejelentése kétségtelenül a Mortal Kombat 11-é volt. Az előre megkomponált előzetes után most végre azt is megnézhetjük, hogyan fest majd valójában a bunyós cím.

TGA 2018: Jövő áprilisban jön az új Mortal Kombat

Ed Boon eredetileg díjat akart átadni, aztán "véletlenül" levetítették a Mortal Kombat XI vérben tocsogó bemutatkozó előzetesét. A játék jövő áprilisban jelenik meg, egyelőre nem tudni, milyen platformokra.