Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.

Mortal Kombat 11 - PC-n már 60 fps-sel

Nem is értjük, hogy a Mortal Kombat 11 egyes jelenetei miért kaptak 30 fps-es zárat, de szerencsére egy nemhivatalos moddal eltörölhetjük ezt a korlátozást. A kivégzések, a Krypt- és az átvezető jelenetek ezentúl 60 fps-sel száguldanak.

Mortal Kombat 11 - Frost fagyos hangulatot hoz

Hiába jelenik meg ma a Mortal Kombat 11, még mindig lehet valami újdonságot mutatni róla. Ezúttal Frost karakterbemutató-videóját nézhetjük végig, és úgy tűnik, kiszivárgott a DLC-karakterek listája is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.

Befutott a Mortal Kombat 11 utolsó előzetese

Jövő héten befut a Mortal Kombat következő számozott epizódja, a NetherRealm pedig megtalálta a módját, hogyan lehet felcsigázni igazán a rajongókat. A történetet középpontba helyező utolsó trailer ugyanis klasszikus zenei aláfestést kapott.

Mortal Kombat 11 - Shao Kahn ledönt a lábadról

A NetherRealm végre megmutatta a Mortal Kombat 11 előrendelői bónuszáként megszerezhető Shao Kahn gameplay trailerét. Ezen kívül a Nintendo Switch-verzió is megkapta a saját előzetesét.

Mortal Kombat 11 - kozmetikai cuccok és Fatalityk

Újabb infót és látnivalót kaptunk a hónap végén érkező Mortal Kombat 11-ről. Egy videó során megtudtuk, hogy melyik Fatalityk lettek a fejlesztőcsapat kedvencei, valamint azt is, hogy valódi pénzzel is megvehetjük majd a játék kozmetikai cuccait.

Mortal Kombat 11 - Kitana végre megmutatta magát

A NetherRealm már a héten megerősítette, hogy a Kitana visszatér a Mortal Kombat 11-ben, ám egy filmes traileren kívül semmit nem láttunk a leányzóról. Most végre gameplay kedvcsinálót is mutattak róla.

Mortal Kombat 11 - a tévéreklám leleplezte Kitanát is

Közeledik a Mortal Kombat 11 megjelenése, és lassan össze is áll az a karakterfelhozatal, amivel majd lehetőségünk lesz a premier napján bunyózni. Ehhez a társasághoz csatlakozott most Kitana is.

Kollector a Mortal Kombat 11 új hőse

Cetrion után még egy játszható karakterről rántotta le a leplet a NetherRealm Studios ezen a héten: a gyűjtögető Kollectornak ugyanúgy négy karja van, mint Gorónak, de még nála is sokkal gonoszabb.

Friss infók a Mortal Kombat 11-ről

Ed Boonnal, a Mortal Kombat-széria fejesével egy 166 rövid kérdésből álló interjút készített a Game Informer magazin, melyek közül most kiválogattuk a Mortal Kombat 11-re vonatkozó legérdekesebb infókat.