Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.

Mortal Kombat 11 - Cetrion színre lép

Egy teljesen új karakter mutatkozott be a NetherRealm bunyós játékához a Game Informer jóvoltából. Cetrion egy koros istennő, aki a Föld erőit hasznosítja. Voltaképp a Földanya helyi megfelelőjéről van szó.

Mortal Kombat 11 bétateszt

A Mortal Kombat 11 előrendelői közel egy hónappal a megjelenés előtt már egymásnak eshettek a játék zárt bétatesztjében. Repedő koponyák, megcsonkított testek, és Shao Kahn ördögi nevetése a Külső Világból - ezért imádjuk a sorozatot.

Mortal Kombat 11 - a múlt találkozik a jelennel

Vadonatúj hangulatfokozót kapott a héten zárt bétával kedveskedő Mortal Kombat 11. A friss előzetesben azt mutatja be a NetherRealm Studios, hogy milyen, amikor a múlt és a jelen összefutnak.

Mortal Kombat 11 - jön Noob és Shang Tsung

Nem tudjuk megunni a Mortal Kombat 11 karaktereit bemutató videókat! A NetherRealm lerántotta a leplet Noob Saibotról, valamint az első DLC-karakterről, Shang Tsungról is.

Mortal Kombat 11 - öt bunyós lesz a bétában

Jövő héten rajtol el a Mortal Kombat 11 bejelentésekor beharangozott, kizárólag az előrendelőknek tartott zárt béta. Ehhez érkezett most egy friss előzetes, ami azt is leleplezi, ki lesz az az öt harcos, akivel gyepálhatjuk majd egymást.

Mortal Kombat 11 - összecsap Jacqui és Kotal Kahn

Hárompercnyi tömény zúzással érkezett meg a Mortal Kombat 11 következő karakterbemutatója. Ezúttal az alakváltó hadúr, Kotal Kahn és Jax lánya, Jacqui Briggs szállnak ringbe.

Mortal Kombat 11 - jövő héten indul a zárt béta

A Mortal Kombat 11 is kap egy megjelenés előtti bemelegítést, a játék előrendelői ugyanis egy zárt bétateszt keretein belül már a premier előtt kipróbálhatják majd a játékot. A NetherRealm tájékoztatása szerint jövő héten indul a móka.

Mortal Kombat 11 - Cassie Cage is bemutatkozott

Noha tegnap délután kiderült, hogy Johnny Cage és Sonya lánya, Cassie is feltűnik a Mortal Kombat 11-ben, a vakmerő leányzó most saját bemutatkozó előzetest kapott. Mindkét szülője képességeit megörökölte.

Mortal Kombat 11 - összecsap a múlt és a jelen

Megérkezett a Mortal Kombat 11 vadiúj sztoritrailere, amely szépen bemutatja, miként csaphatnak össze a a múlt és a jelen harcosai. A kavarodásról Raiden tehet, így vissza kell forgatni az idő kerekét.

Kiszivárgott a Mortal Kombat 11 karakterlistája

Egy elég meggyőző kép ütötte fel Redditen a fejét, amelyen a Mortal Kombat 11 karakterválasztóját láthatjuk. Egy dolog biztos: sok régi favoritot viszontláthatunk majd az áprilisban megjelenő játékban.