Mortal Kombat 11 - Cassie Cage is bemutatkozott

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 7.
  • Videó
Link másolása
Noha tegnap délután kiderült, hogy Johnny Cage és Sonya lánya, Cassie is feltűnik a Mortal Kombat 11-ben, a vakmerő leányzó most saját bemutatkozó előzetest kapott. Mindkét szülője képességeit megörökölte.

A tegnap délutáni sztoritrailerben már feltűnt a Mortal Kombat 11 egy visszatérő szereplője, Cassie Cage, ám a csaj most megkapta saját előzetesét is. Cassie Sonya Blade és Johnny Cage lánya, aki anyjától a lőfegyverek szeretetét, apjától pedig sebességét és harci technikáit örökölte meg.

A videóban Kano is feltűnik. A Mortal Kombat 11 bétatesztje március 28-31. között várható, míg a végleges verzió április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, majd május 10-én Switchre.

6.
6.
Khaszás
Lehet hogy jó karakter de szerintem jobb lett volna ha valami régi motoros karaktert hoznak be helyére mer kb cage x sonnya mix kariról van szó.. :D ugyan ez igaz Jax lányára is öt is láttam a trailerben szal gondolom benne lesz
5.
5.
Max3000
#4: Volt a legelső trailer amiben benne volt,ott is rusnya volt.Szerintem időközben csinosítanak,mert szerte a külföldi forumokon is tombolnak a karakterek arcai miatt.
4.
4.
SLi
#1: tök máshogy nézett ki a kiszivárgott képeken
3.
3.
#1: Mar sokat javitottak az arcokon, injustAssben szar volt sok.
1.
1.
DarkLord
Jól emlékszem, hogy azon ment a sírás, hogy mit tettek a Cassie babával meg , hogy néz ki? Nem tudom nekem bejön nem rusnya ez egyáltalán... mondjuk , mint karakter nem érdekel, mert nem az én világom, de , mint férfi szemmel , azért "dughatónak" néz ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...