Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Még ebben a hónapban elrajtol a mobilos Apex Legends

A Respawn Entertainment megerősítette, hogy még ebben a hónapban elrajtol az Apex Legends mobilos változata, amely a már jól ismert alapok mellett exkluzív tartalmakkal is várja a játékosokat.

Így harcol Newcastle, az Apex Legends legújabb hőse

Hamarosan kezdetét veszi az Apex Legends legfrissebb szezonja, amely a számos újdonság és változtatás mellett egy új hőst is hoz magával. Ismerjük meg jobban Newcastle történetét!

Bemutatkozott az Apex Legends következő játszható hőse

A korábbi szivárgások után hivatalosan is bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, Newcastle, aki a lore szerint minden bizonnyal Bangalore elveszettnek hitt testvéreként csatlakozik a csapathoz.

Ma befut az Apex Legends next-gen változata

A Respawn Entertainment ma indítja útjára az Apex Legends legújabb eseményét, ám ezzel egy időben a battle royale újgenerációs verziói is megjelennek – mától Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megszépülve lesz játszható a játék.

Lebuktak az Apex Legends várható újdonságai

Egy hatalmas szivárgásnak köszönhetően idő előtt lelepleződtek az Apex Legends várható újdonságai. A Redditre felkerült anyagok szerint kilenc új hős, fegyverek, képességek és helyszínek várhatóak majd a jövőben.

A nyáron startol el teljesen az Apex Legends Mobile

Az Apex Legends Mobile már megkezdte a korlátozott hozzáférésű tesztjét, de a korai változatot hamarosan világszerte is elérhetővé teszi a Respawn. Emellett az is kiderült, hogy a teljes megjelenésre a nyáron számíthatunk.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

Csúszik a mobilos Apex Legends tesztjének rajtja

Az Apex Legends sem hagyhatja ki, hogy megvesse a lábát mobileszközökön, a mobilos változat rajtját azonban elhalasztotta a Respawn Entertainment az aktuális világesemények tükrében.

Apex Legends - traileren Mad Maggie és a Defiance

Nyakunkon az Apex Legends legújabb szezonja, így hiba lenne elszaladni az őrült lövölde legfrissebb újdonságai mellett - főleg akkor, ha az új hős mellett egy rendhagyó játékmódot is kapunk!

Az EA is csalódott az új Battlefieldben

Akár 100 millió dollárt is bukhatott az Electronic Arts a Battlefield 2042-n, amely kapcsán a cég vezérigazgatója elismerte: alulmúlta a várakozásaikat. Ezzel együtt a kiadó a történetének legerősebb negyedévét zárta.