Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Apex Legends - hamarosan indul a második szezon

Jövő héten elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz magával. A Respawn Entertainment végre néhány változtatást eszközölt a játék egyetlen térképén, de kapunk egy új hőst és egy vadonatúj fegyvert is.

Repülő bestiák az Apex Legends egén

Közeleg az Apex Legends második szezonja, erre felkészülve pedig szárnyas dinószerű lények, úgynevezett Flyerek lepték el Kings Canyon égboltját. Milyen szerepük lehet majd a jövőben?

E3 2019: Apex Legends - bemutatkozott az új hős

Az EA Playen bemutatkozott az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge, ami július elején rajtol majd el. Új fegyvert és hőst kapunk, de a teljesen új térképre még mindig várnia kell a rajongóknak.

E3 2019: Itt nézd vissza az EA livestreamjét!

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, az Electronic Arts egy saját bulit tart az E3 előtt EA Play címmel. Idén változik az egész, csupán egy livestreamet kapunk, melyben egymás után mutatják be a játékaikat.

Apex Legends - zsugorodnak a bevételek

Ráadásul eléggé erőteljes tempóban, és immár második hónapja. A kezdeti lelkesedés után nehéz helyzetbe kerülhet a játék a közeljövőben, ám úgy néz ki, hogy az EA-nek azért van még pár trükk a tarsolyában.

Növekedéssel zárta üzleti évét az EA

Hiába gyűlöli sok játékos a mikrotranzakciókat és az élő szolgáltatásokat, a gyakorlat azt mutatja, hogy ezekből folyik be a legtöbb bevétel az Electronic Arts számára. Jól ment a kiadó szekere a legutóbbi üzleti évben.

Mobilokra költözhet az Apex Legends

Nagyon betalált a játékosoknál a Respawn battle royale-címe, amit a számok is tükröznek. Az EA még többet szeretne kisajtolni a címből, így amellett, hogy bővül az alapjáték, a mobilos verziók sincsenek kizárva.

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.

Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.