Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1619506800

Arénamóddal bővül az Apex Legends

Egy hét múlva befut az Apex Legends következő frissítése, amit a fejlesztők Legacy alcímmel láttak el. Azon túl, hogy kapunk egy új karaktert, egy vadonatúj játékmóddal is bővül a battle royale: az Arenas most bemutatkozott.
1619193600

Új játékmódot teasel az Apex Legends

Napokon belül kezdetét veszi az Apex Legends legújabb szezonja, amely a Titanfall-behatásoknak köszönhetően a Legacy alcímet kapta. Érkezett egy eszement előzetes is, és úgy tűnik, hogy egy vadiúj játékmódnak is örülhetünk.
1618898400

Mobilokra tart az Apex Legends

A Respawn Entertainment nem szeretné, hogy bármely platformról hiányozzon az Apex Legends, úgyhogy hamarosan elkezdik mobilokon is tesztelni. Nem sima port lesz, hanem egy kifejezetten mobilra szánt játék, ami szellemében hű az eredetihez.
1618470000

Százmillió játékosnál jár az Apex Legends

Újabb mérföldkőhöz érkezett az alig kétéves Apex Legends: az Electronic Arts és a Respawn battle royale-játéka mára több mint 100 millió játékost tudhat maga mögött, ami rendkívül szép szám ezen a piacon.
1617634800

Jobban összefonódik az Apex Legends és a Titanfall

Habár az Apex Legends a Titanfall univerzumában játszódik, a két játék közti összefüggéseket többnyire csak felületes nyomokban találhattuk meg a battle royale-ban. Ez hamarosan megváltozik.
1615201200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elmúlt az év eleji szárazság, hosszas kihagyás után végre ismét számos érdekes játékpremiert köszönthetünk a heti megjelenési listán. Stratégák, krosszmotorosok és Crash rajongói előnyben!
1614787200

Apex Legends - mozgás közben a Switch-port

Kevesebb mint egy hét, és végre a Nintendo Switch-tulajok is a kezük között foghatják az Apex Legendset. Az FPS-ről most egy rövid előzetes is érkezett, ami megmutatja, hogy milyen látványt kínál majd a hibrid konzolos verzió.
1613642400

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.
1612372020

Pörög a live service, látványos számok az EA-nél

Az Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentése is befutott, és bár a céget sok kritika éri a live service-modell miatt, ez a számaikon egyáltalán nem látszik: rekordforgalommal ért véget az elmúlt negyedév.
1612342800

Márciusban érkezik a switches Apex Legends

Nem kell már sokat várnunk az Apex Legends tavaly bejelentett Switch-portjára. A nyolcadik szezon kezdését ugyan lekéste, de egy hónap múlva már be is fut, bónuszokkal biztosítva, hogy a switches játékosok ne legyenek lemaradva.