Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1652347800

Az Electronic Arts forgalmát nagyrészt már a live service-játékok teszik ki

Az Electronic Arts pénzügyi jelentése is befutott, amely több érdekességet is tartogatott. A kiadó forgalmának jelentős részét már a live service-játékok teszik ki, az egyik legnagyobb húzónév pedig az Apex Legends természetesen.
1652285220

Napra pontos dátumot kapott az Apex Legends mobilos kiadása

Örülhetnek a mobilos Apex Legendsre várakozó játékosok, az anyag megjelenése ugyanis közelebb van, mint gondolnák! A Respawn az imént megerősítette a napra pontos dátumot.
1651679880

Még ebben a hónapban elrajtol a mobilos Apex Legends

A Respawn Entertainment megerősítette, hogy még ebben a hónapban elrajtol az Apex Legends mobilos változata, amely a már jól ismert alapok mellett exkluzív tartalmakkal is várja a játékosokat.
1651557927

Így harcol Newcastle, az Apex Legends legújabb hőse

Hamarosan kezdetét veszi az Apex Legends legfrissebb szezonja, amely a számos újdonság és változtatás mellett egy új hőst is hoz magával. Ismerjük meg jobban Newcastle történetét!
1651138841

Bemutatkozott az Apex Legends következő játszható hőse

A korábbi szivárgások után hivatalosan is bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, Newcastle, aki a lore szerint minden bizonnyal Bangalore elveszettnek hitt testvéreként csatlakozik a csapathoz.
1648552500

Ma befut az Apex Legends next-gen változata

A Respawn Entertainment ma indítja útjára az Apex Legends legújabb eseményét, ám ezzel egy időben a battle royale újgenerációs verziói is megjelennek – mától Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megszépülve lesz játszható a játék.
1648029605

Lebuktak az Apex Legends várható újdonságai

Egy hatalmas szivárgásnak köszönhetően idő előtt lelepleződtek az Apex Legends várható újdonságai. A Redditre felkerült anyagok szerint kilenc új hős, fegyverek, képességek és helyszínek várhatóak majd a jövőben.
1647608400

A nyáron startol el teljesen az Apex Legends Mobile

Az Apex Legends Mobile már megkezdte a korlátozott hozzáférésű tesztjét, de a korai változatot hamarosan világszerte is elérhetővé teszi a Respawn. Emellett az is kiderült, hogy a teljes megjelenésre a nyáron számíthatunk.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1646132400

Csúszik a mobilos Apex Legends tesztjének rajtja

Az Apex Legends sem hagyhatja ki, hogy megvesse a lábát mobileszközökön, a mobilos változat rajtját azonban elhalasztotta a Respawn Entertainment az aktuális világesemények tükrében.