Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1630130400

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.
1627819200

Apex Legends - ismerd meg Seer képességeit!

Nem most látjuk először Seert, az Apex Legends legújabb hősét, ezúttal viszont a Respawn tiszta vizet öntött a pohárba, és megmutatta, hogyan is működnek majd a karakter látnoki képességei.
1627372800

Apex Legends - ezt tartogatja a következő szezon

A jövő héten megkezdődik az Apex Legends legújabb szezonja, amely az alaposan felforgatott World's Edge-et és az új legendát, Seert is magával hozza. A Respawn a friss előzetesben bővebb bepillantást enged az újdonságokba.
1626977549

Apex Legends - traileren a tizedik szezon

Egy picit lódítottunk a címmel, ugyanis az Apex Legends láthatóan elhagyja a szezonok számozását. Akárhogy is legyen, a következő nagy frissítés az Emergence nevet viseli, és érkezett hozzá egy látványos előzetes.
1626971400

Itt nézd vissza az EA Play Live adását!

Már az egész nyár a videojátékos bejelentések időszaka, így annak az ideje is eljött, hogy az Electronic Arts is egy saját digitális műsorban vonultassa fel a játékait. Kövessétek velünk 19 órától, hogy mivel készült a kiadó!
1626760800

Ringbe száll Seer, az Apex Legends legújabb hőse

A Stories from the Outlands legújabb rajzfilmes kedvcsinálója leleplezte az Apex Legends következő játszható karakterét. Seer izzó tekintetétől a születése óta rettegtek az emberek, s jobb, ha így tesznek majd az ellenfelei is.
1625482800

A Titanfall miatt hackelték meg az Apex Legendset

Évek óta hackerektől szenved a Titanfall, ami már-már a játszhatatlanság szélére sodorja a játékot. A rajongók szerint az EA és a Respawn nem tesz eleget az ügy érdekében, ezért figyelemfelhívásként meghackelték az Apex Legendset.
1625230800

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.
1624525200

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.
1622995200

RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.