Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.

Apex Legends - új térképpel jön a harmadik szezon?

Felbukkant az Apex Legends Twitter-oldalán egy friss bejegyzés, amiben Crypto levelét olvashatjuk el, amit annak a Mystiknek címzett, aki nem más, mint az édesanyja. A levél valószínűleg arra utal, hogy úton az új helyszín.

Bezuhant a PC-s Apex Legends teljesítménye

Ha mostanában úgy érzitek, hogy valami nem oké az Apex Legends PC-s változatával, akkor nem vagytok egyedül - számtalan játékos jelentette, hogy a legutóbbi frissítés óta komoly gondok akadtak a shooter teljesítményével.

Apex Legends - októberben jön a harmadik szezon

A Respawn Entertainment egyelőre komolyabb részletek nélkül, de megerősítette, hogy október 1-jén rajtol el az Apex Legends harmadik szezonja, amiben bemutatkozik a játék új hőse, Crypto.

Apex Legends - ismerd meg Wraith múltját!

A mai napon rajtol el az Apex Legends következő eseménye, a Voidwalker, aminek a középpontjában ezúttal Wraith és az ő múltja áll. Az eseményt a Wattsonnal indított Stories from the Outlands második része vezeti fel.

Apex Legends - új hős és fegyver szivárgott ki

Akik szorosabban követik az Apex Legends híreit, azok nem fognak meglepődni Crypto érkezésén. Most azonban valódi képeket láthatunk a hősről, at új stukkerről és az ősszel rajtoló különleges eseményről.

Apex Legends - ébredeznek a magányos farkasok

Elindult az Iron Crown Collection event, mely során nem csak új skineket kapunk, hanem a játékosoknak a csapatukat hátrahagyva lehetőségük lesz kipróbálni magukat a csatamezőn egyes-egyedül is.

Apex Legends - egyedül is harcba szállhatunk majd

A jövő héten kezdődő Iron Crown Collection esemény keretei között egyedül is próbára tehetjük majd magunkat az Apex Legends küzdelmeiben. A játékmód ennek megfelelően csak limitált ideig lesz elérhető.

Apex Legends - konzolon csakis kontrollerrel

A Respawn minden tekintetben igyekszik elérni azt, hogy az Apex Legends csataterén mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a győzelemért. Épp ezért hamarosan lecsapnak a konzolokon egérrel és billentyűzettel játszókra.

Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben

A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.