Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1588755600

A live service új löketet adott az Electronic Artsnak

Lezárta 2020-as pénzügyi évét az Electronic Arts. A kiadó a bevételei javát a live service-játékaiból nyerte, és sokat szépített a tavalyi évhez képest. Mivel új év kezdődik, egy picit abba is beleláttunk, mit terveznek jövő áprilisig.
1588320000

Apex Legends - íme, Loba háttérsztorija

Miután már teaselték, nem meglepő, hogy Loba figuráját mélyebben is megismerhetjük. A lány Revenant miatt tért a bűn útjára, élete azonban fordulóponthoz ér, hiszen talán bosszút állhat apja gyilkosán.
1588176000

Apex Legends - már teaselik a következő hőst

Valószínűleg senkit nem lep meg, hogy az Apex Legends jövő hónapban induló ötödik szezonja egy újabb játszható hőssel bővíti majd a játék repertoárját. A Respawn csapata már el is hintette az új Legend kilétére utaló első nyomokat.
1586419200

Ártottak a szóló játékosok az Apex Legendsnek

Az Apex Legendset csapatjátéknak tervezték, mégis sokan szeretnék, ha egyedül is nekiveselkedhetnének a battle royale-mókának. A Respawn szerint azonban a szóló játékosok több kárt tesznek, mint hasznot.
1585935000

Apex Legends - saját eventet kap Bloodhound

Az Apex Legends következő eventje a nyomkövető legenda, Bloodhound körül bonyolódik. Az esemény ideiglenes változásai mellett jóval véglegesebbek is jönnek: mostantól mindig lehetőség lesz kétfős csapatokban nekivágni a játéknak.
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1583944200

Apex Legends - álkarakter az adatbányászok ellen

Úgy látszik, a játékiparban sem bízhatunk már senkiben. Ki hallott már olyat, hogy az adatbányászok által elővadászott, titkos fájlok átverések legyenek? A Respawn ezt az utat választotta, hogy Revenant belépője meglepetés legyen.
1583168400

Apex Legends - indul a System Override event

Javában zajlik az Apex Legends negyedik szezonja, holnaptól pedig újabb időszakos eseményre készülhetnek a vadászok. A System Override Collection Event visszavisz minket Kings Canyonba, és felforgatja a lootosztás szabályait.
1581850800

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.
1580799600

Apex Legends - ma rajtol a negyedik felvonás

Új fegyverekkel, kibővített sztorival és a World's Edge pálya romba döntésével lép életbe a mai nap során az Apex Legends negyedik szezonja. Ki hitte volna, hogy veszélyes dolog a távoli bolygók bedarálása?