Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1573027200

Apex Legends - eljött a duók ideje

Megkapta a legújabb frissítését az Apex Legends, mely elhozza a régóta várt kétfős játékmódot, ám ezzel egy csapásra véget vet a halloweeni mókának is. Cserébe viszont kapunk még egy lőteret is, ahol szabadon gyakorolhatunk.
1572505202

Apex Legends - párosan szép az élet

A héten lezárul az Apex Legends halloweeni eseménye, de nem maradunk utána sem újdonság nélkül, jövő héten ugyanis a szólómód után a kétfős csapatokon lesz a hangsúly. A limitált ideig elérhető játékmód kedden rajtol el.
1572441600

Nem lesz Battlefield jövőre, törölték az új NBA-t

Közzétette az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amely a közelgő konzolos generációváltás miatt több érdekességet is tartogatott. Jövőre például már biztosan Battlefield és NBA nélkül maradunk.
1572359552

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.
1571126438

Apex Legends - elrajtolt a Fight or Fright

A mai napon veszi kezdetét az Apex Legends halloweeni eseménye, a Fight or Fright, ami az ilyenkor szokásos kosztümök mellett egy új játékmódot is elérhetővé tesz. Ez lesz a Shadowfall.
1570550451

Apex Legends - csokit, vagy csalunk!

Éppen csak elrajtolt az Apex Legends harmadik szezonja, a Meltdown, jövő héten máris érkezik egy időleges esemény, a Fight or Fright, aminek keretein belül a halloween kapja majd a főszerepet.
1570291200

Apex Legends - nagyot fog ütni a halloween?

Úgy fest, hogy a Respawn csapata komoly erőfeszítéseket tesz az idei halloween még rémisztőbbé varázslására. Az adatbányászoknak köszönhetően kiderült, hogy milyen szezonális újdonságokra számíthatunk a hónap végétől.
1570006853

Apex Legends - elrajtolt a harmadik évad

Az elmúlt hónapok visszafogottsága után az Apex Legends harmadik évadának nyitányára nagyon rákészült az Electronic Arts, így a korábban már látott kedvcsinálók után érkezett még két videó.
1569658573

Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.
1569436259

Apex Legends - új térképpel jön a harmadik szezon?

Felbukkant az Apex Legends Twitter-oldalán egy friss bejegyzés, amiben Crypto levelét olvashatjuk el, amit annak a Mystiknek címzett, aki nem más, mint az édesanyja. A levél valószínűleg arra utal, hogy úton az új helyszín.