Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.

Már egy éve kiszivárgott az Apex Legends térképe

Az Apex Legends bármiféle előzetes bejelentés nélkül jelent meg, s egyből le is tarolta a battle royale-piacot. A játék térképe azonban már lassan egy éve kiszivárgott - csak éppen senki nem volt kíváncsi rá.

Fortnite - az Epic is felvetette az újraéledés kérdését

Rengeteget változott a Fortnite a battle royale-módjának megjelenése óta, de a hirtelen feltörő Apex Legends több fronton is bebizonyította, hogy az Epic játékának is van még hova fejlődnie. Terítékre kerülhet vajon csapattársaink újraélesztése?

Új fegyverrel erősít az Apex Legends

Meg még néhány más újdonsággal, de a legnagyobb dobás kétségtelenül a Havoc Energy Rifle. A fegyver ráadásul saját előzetest is kapott, melynek az alig egy nap alatt elért 50 ezer feletti nézettsége jól szemlélteti a játék népszerűségét.

Apex Legends teszt

Váratlanul jött, mégis mindent letarol a battle royale műfaj legújabb üdvöskéje, a Titanfall univerzumában játszódó spin-off, az Apex Legends. Utánajártunk, vajon titánok és falon futás nélkül is szórakoztatóak-e az alapok. A válasz: igen!

Apex Legends - új játékmódok jönnek?

Az Apex Legends egyik rajongója, PlayApexLIntel kicsit jobban elmélyedt a játék fájljaiban és újabb érdekességekre bukkant. Lehet, hogy idő előtt lebuktak a várható hősök és a játék új játékmódjai is.

Apex Construct - siker az Apex Legends farvízén

A 2018-ban megjelent Apex Construct egy közepesen sikerült VR-játék lett, melynek legnagyobb érdekessége a címében rejlik; játékosok ezrei keverik össze a pár hete elrajtolt Apex Legendsszel.

Kínába látogat az Apex Legends

A Respawn Entertainment váratlanul berobbanó battle royale-üdvöskéje, úgy látszik, csatlakozik a Fortnite és a PUBG mellé, és megpróbálja meghódítani a kínai játékosok szívét is.

Apex Legends - befutott az első frissítés

Valentin-napi cókmókot és egy csokornyi javítást hoz az Apex Legends első frissítése. Alig egy hetünk lesz az új kozmetikai cuccok beszerzésére, érdemes tehát sietni, ha nem akartok lemaradni róluk!

Apex Legends - túl a 25 millión is

Elképesztő héten van túl a múlt hétfőn megjelent Apex Legends. A Titanfall battle royale-mellékága a hét nap alatt több mint 25 millió játékost mozgatott meg, így a hétvégén az is előfordult, hogy egyszerre kétmillióan játszották a játékot.

Apex Legends - jöhetnek a szóló- és duómeccsek?

Hamar felfutott az Apex Legends, a komoly sikereknek hála pedig megjelentek a játék első adatbányászai. A fájlok közt keresgélve máris rábukkantak az egy- és kétszemélyes játékmódok nyomaira.