Watch Dogs: Legion PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Watch Dogs-sorozat harmadik része.

A rajongók zenéi szólhatnak az új Watch Dogsban

A Ubisoft ismét megállapodott a HitRecorddal, így tíz rajongók által szerzett dal is felcsendülhet majd a Watch Dogs folytatásában. Nem mindenki tartja azonban egyenesnek a kiadó kezdeményezését.

E3 Critics Awards - megvannak a díjazottak

Ugyan az idei Los Angeles-i kiállításnak már két hete vége, a show legjobbjainak járó E3 Critics Awards végeredményét csak most ismerhettük meg. A díjesőnek legjobban a Square Enix örülhetett.

E3 2019: Fél órán át pörög a Watch Dogs: Legion

Egy jó adag játékmenettel mutatkozott be a Ubisoft E3-as konferenciáján a Watch Dogs: Legion, de ha ti sem tudtok betelni a DedSec londoni akciójával, akkor most újabb 30 percen át követhetitek azt.

E3 2019: 12 perc akció a Watch Dogs Legionben

Jackfragsnek, a népszerű YouTubernek hála vadonatúj gameplay felvételeket kaptunk az E3-on leleplezett Watch Dogs Legionről. A középpontban a brexit utáni London és a világot ellepő drónok.

E3 2019: Bemutatkozott a Watch Dogs Legion

A Brexit után London metropolisza komoly változásokon ment át, az új jövőkép pedig nem túl rózsás. Még szerencse, hogy a DedSec szemei és fülei mindenhol ott vannak. Vegyük át tehát az irányítást bármely ellenálló felett!

E3 2019: Hivatalos a Watch Dogs Legion

A hét eleji szivárgást követően már a Ubisoft sem csinál titkot a Watch Dogs Legionból. Igen, a Londonban játszódó harmadik rész tényleg létezik, még több információt pedig az E3-on kapunk róla.

E3 2019: Kiszivárgott az új Watch Dogs címe

Az Amazon brit részlege volt a ludas: még az E3-as bejelentés előtt kitudódott a harmadik Watch Dogs címe és néhány információ róla. A Watch Dogs Legion tényleg Londonban játszódik, méghozzá a Brexit utáni időkben.

Watch Dogs 3 - egyre biztosabb a londoni helyszín

Már a második rész megjelenése után nem sokkal elindultak a találgatások a Watch Dogs esetleges harmadik részéről. A szóbeszédek már akkor londoni miliőről szóltak, és friss lapértesülések is ezt erősítik meg.