Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Több mint 13 millió példánynál jár az Elden Ring

Úgy tűnik, a soulslike-ok hírhedt nehézsége ellenére is sokan voltak azok, akik befizettek a From Software legutóbbi játékára, az Elden Ringre.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Elden Ring - kilenc perc alatt a legjobb speedrunner

Durván egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásról, amely mostanra lényegében maratoni hosszúságúnak tűnik. Az új rekord a kilenc percet sem éri el.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Brandon Sanderson írja a FromSoftware új játékát?

Az Elden Ring az élő példa rá, hogy remekül tud elsülni, ha egy nagysikerű fantasy regényíró is segédkezet ad a FromSoftware íróinak. Úgy tűnik, George R. R. Martin után Brandon Sanderson teremtheti meg a következő soulsborne-világot.

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Jókora frissítést kapott az Elden Ring

Megérkezett az Elden Ring 1.03-as sorszámú frissítése, amely egy új karakterrel, kibővített küldetésekkel és számos balanszváltoztatással várja a leendő Elden Lordokat. A Mimic Tear Ash kedvelői nem fognak örülni.