Gamescom 2017
Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Sok jó játékot kaptunk már Switch-re az idén, pedig a java még hátravan: a Super Mario Odyssey nagyon ígéretesnek tűnik!
Mount & Blade II
Mount & Blade II
Ha szereted a középkori akció-szerepjátékokat, szép idők várnak rád: kipróbáltuk a multiban erős Mount & Blade folytatását.
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed: Origins
Nemcsak az egyiptomi körítés miatt érdemes ránézni az új Assassin's Creedre, úgy tűnik, végre a játékmenetbe is bele mertek nyúlni a fejlesztők!

GC 2017: Super Mario Odyssey próbakör

Ahhoz képest, hogy a Nintendo Switch bemutatkozása után a játékfelhozatal miatt aggódtunk a leginkább, majd’ minden hónapra jut valami gyöngyszem a platformra. Pedig a java még csak most jön!

GC 2017: Assassin’s Creed: Origins próbakör

Az ember hajlamos megszokni, hogy az évente folytatással jelentkező sorozatok legfeljebb csak a körítésüket tekintve tudnak újat mutatni. Az Assassin’s Creed: Origins most alaposan kizökkentett.

GC 2017: Mount & Blade II: Bannerlord próbakör

A nagy kiadók kiállítóterei között nem volt könnyű megtalálni a TaleWorlds kicsiny, ám annál forgalmasabb standját, de megérte: kipróbáltam a középkori akció-szerepjáték új részének multiját.

GC 2017: Cuphead próbakör

A Cuphead aranyos, '30-as évek rajzfilmjeit idéző hangulata ne tévesszen meg, mert a Studio MDHR első fejlesztése egy kőkemény, platformer-betétekkel színezett run and gun játék, abból is a Dark Souls nehézségét idéző.

GC 2017: Middle-earth: Shadow of War próbakör

Idén ősszel három év várakozás után jelenik meg a Monolith által fejlesztett Shadow of Mordor folytatása, a Shadow of War. Az NVIDIA Gamescom előtt tartott rendezvényén lehetőségünk volt kipróbálni a játékot.

GC 2017: Az idei kiállítás képekben

Habár a Gamescom véget ért, a beszámolóink folyamatosan érkeznek majd a napokban, és egy adag helyszíni fotóval is adósak vagyunk még: több mint 100 képet töltöttünk fel a galériába az idei kiállításról!

GC 2017: Idén is rekordot döntött a rendezvény

A hétvégén véget ért az idei Gamescom, a szervezők pedig megerősítették, idén is rekordot döntött a rendezvény, amire összesen több mint 350 ezer látogató volt kíváncsi. Lassan tényleg kinövi jelenlegi helyszínét a show.

GC 2017: Rainbow Six: Siege - íme, a három új hős

A Ubisoft megígérte, hogy a Gamescomon rántja le a leplet a Rainbow Six: Siege legújabb három operátoráról, akik a Blood Orchid DLC-vel együtt érkeznek. Több mint egy órán át mozog az új kiegészítő.

GC 2017: Crackdown 3 próbakör

Annak ellenére, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a Crackdown harmadik része, a Microsoft mégis kihozta magával Kölnbe. Mi pedig köszöntük szépen, jól megnéztük magunknak a nagyjából 10 perces demót.

GC 2017: Moddolható a PC-s Final Fantasy XV

A PC Gamer ült le picit beszélgetni a Final Fantasy XV direktorával a közelgő PC-s port kapcsán. A játék modtámogatással érkezik, és állítólag a régebbi hardvereken is jól fut - a fullos látvány viszont elérhetetlennek tűnik.

GC 2017: Star Citizen - valós időben változó mimika

A Cloud Imperium Games a Gamescomra időzítette a bejelentését, miszerint valós időben változó mimikával vértezi fel a Star Citizent. A fícsört egy átlagos webkamerával is használhatjuk, de a minőségi élményhez külön eszköz szükséges.

GC 2017: 35 perc az új Dishonoreddal

Szeptember közepén új, önállóan futtatható epizóddal bővül a Dishonored-sorozat, amelynek Billie Lurk lesz a főszereplője. A GameSpot jóvoltából egy 35 perces gameplay videót nézhettek meg belőle.

GC 2017: Dragon Ball FighterZ - Goku és Vegeta

A Bandai Namco még egy előzetest tett közzé a Dragon Ball FighterZ-ről. A videóban Goku és a Vegeta csap össze Super Saiyan formában. Ha előrendeled a játékot, mindkét karaktert megnyithatod már a játék elején.

GC 2017: Destiny 2 - ez maradt Európából

A Bungie nemcsak a Destiny 2 launch trailerével készült az idei Gamescomra, a játék egyik szabadon bejárható területéről, a European Dead Zone-ról is szállított egy hosszabb előzetest. Többek között.

GC 2017: Warhammer 40K: Inquisitor próbakör

Ha már együtt repültünk a Neocore-csapattal Kölnbe, természetesen meglátogattuk őket a rendezvényen is. Kipróbáltuk a játék aktuális buildjét, a crusader class helyett ezúttal egy birodalmi orgyilkossal tettünk rendet a Káosz erői közt.