Hivatalos: PC-re is jön a Street Fighter IV

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Csak nem? Végre valakinek eszébe jutott, hogy PC-re is ki kéne adni egy verekedős játékot? Igen: a Capcom számítógépre is megcsinálja a Street Fighter IV-et.
Csak nem? Végre valakinek eszébe jutott, hogy PC-re is ki kéne adni egy verekedős játékot? Igen: a Capcom számítógépre is megcsinálja a Street Fighter IV-et.

Ugrás a galériához

Szerencsés helyzetben vannak a PC-s kollégák, hiszen a Capcom mostanság a címeinek többségét igyekszik minden platformra - beleértve a számítógépet is - kiadni, a Lost Planet és a Devil May Cry 4 esete pedig jól példázza, hogy minderre van igény és meg is éri a portolási procedúra. Így járnak el a Street Fighter IV esetében is, ám ezúttal a PC-sek a PS3-as és X360-as társaikkal együtt, késés nélkül kutathatnak a játék után a boltok polcain, télen. A bejelentés sok érdemleges információt nem tartalmazott, csupán megerősítették a srácok, hogy nem volt kamu a pár nappal ezelőtt felröppenő, idevágó pletyka.
9.
9.
Goofey84
Ez nagyon jó hír, én már évek óta várok egy jó bunyós játékra és most itt lesz! Emlékszem, hogy kis gyerekként toltam a játékgépeken a régi street fighterrel és számolatlanúl dobáltam be a 20-asokat, de régen is volt.... Akik meg szenvednek, hogy kijön pc-re is azokat nem értem. Miért fáj nektek, hogy pc-n is lehet majd játszani? Vagy csupán csak a rosszindulatról van szó?
8.
8.
Aramisz93
#4: Ismerek ám egy tök jó pszichológust...
7.
7.
LiMiT
Éljen a CAPCOM!!! ^^
6.
6.
temes69
ez király!

ennek örülök, végre egy bunyós game pcre. legutóbb az mk4 volt amit toltam pcn:)
5.
5.
bobby
meg nehogy az legyen ennél h még ki se jön, de már itt beszélitek h én most szedem le.... kiváncsi vagyok... gta4nél is ez volt a gond.,.. 360ra...
4.
4.
bobby
1: arra biztos h nem fog... felejtsd el... nem csak szidni akarom a pct, de mindenki letöltené... megf amugy is playstation exkluziv volt és most is az legyen... és az is... biztos h nem fog kijönni bibibiiiii!
3.
3.
Gula
nagyon jó hír de nekem mar reggebben is az volt a gond a bunyós játékokkal hogy a billentyű sok gombnal egyszerre összezavarodott, leginkabb ha haverral játszottam egyikunknek neha nem ment

ezt kilehet küszöbölni valahogy manuálisan?
2.
2.
Chocho
Neee... Ez hihetetlen! Végre valahára bunyós játék PC-n, méghozzá nem is akármilyen!! IGEN!! :D
1.
1.
xboxparadise
Végre egy jó hír.

Annak örülnék még nagyon ha Grand Turismo 5 ki jönne PC-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...