God of War III az E3-on

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 24.
  • Hír
Link másolása
A Sony Computer Entertainment ma bejelentette, hogy egyik sikerjátékuk folytatása, a God of War harmadik epizódja szerepelni fog az E3-on.
A Sony Computer Entertainment ma bejelentette, hogy egyik sikerjátékuk folytatása, a God of War harmadik epizódja szerepelni fog az E3-on.


A Playstation konzol mindig az erős exkluzív címekkel hódított, ám ezek száma sajnos lecsökkent a harmadik generáció eljövetelére. Az egyik legfontosabb exkluzív címük a God of War, amelynek harmadik epizódját már epekedve várják a játékosok. A cég képviselője ma bejelentette, hogy az idie Electro Entertainment Expo, vagyis az E3 keretein belül bemutatnak egy trailert a játékból, valamint a legtöbb részletre fény derül vele kapcsolatban. Kíváncsian várjuk, milyen is lesz az új epizód.
29.
29.
Yagami Light
A God of War játékokba nekem csak egyedül az nem tetszik, ahogyan ugrál a főhős. Egy kicsit nevetséges. Ha mondjuk azt kiküszöbölnék akkor mondhatnám, hogy tökéletes.
27.
27.
@darkking@
de ne felejtsük el emberek hogy névszerint nem tudom de akét fő szerkeztő vagy csak egy nem tom:):) de elment és ezért félő lehet hogy nem úgy sikerül de akét rész alatt bizto stanultak a srácok annyit hogy sikerülön nekik
26.
26.
kasy
#26 Helyesen beszélsz, egyet értek. A 3. rész miatt én annyira nem aggódok, mert a második résszel szemben is nagy volt az elvárás és jól teljesítettek a fiúk.
25.
25.
Metal fiú
a God of War 2 az is kibaszot jó volt
24.
24.
Malazia
Szerintem nem attól jó igazán egy játék,ha száz órát kell belenyomni a fullos végigjátszásba..hanem az élmény amit ad a game..lehet mondjuk 10 óra alatt kipörgeti az ember,de arra a 10 örára mindig szivesen visszaemlékszel majd...mert akkorát ütött...én mind a két részt végignyomtam,nagyon hangulatos volt,és gyönyörű is,többszörösen végigjátszható produktumról beszélünk..de a fejlesztőknek nagyon fel kell kötniük a gatyót,mert szerintem a nextgen GOW-ral szemben óriásiak az elvárások a rajongók részéről..bizzunk benne hogy beleadnak apait-anyait,és ismét produkálnak egy szuperjó játékot..nagyon várom..
23.
23.
G Logan
8 ora Játék idö a 1-2 nek ha teljesen hibátlanuljátszol ami elöször lehettlen akkor 7.
22.
22.
kasy
Mint a többiek is írták annyira azért nem rövid a játékidő, sőt élvezhetősége miatt többszöri végigjátszás is előfordul szerintem. Innentől kezdve szerintem el kell ismerned, hogy tévedtél, vagy legalább nem tovább próbálgatni igazolni magad.



Kb. 2800 leütésem van 10 perc alatt, mégis tudok helyesen írni. Bár én tanultam a gépírást.

:D
20.
20.
Pain
Hát főleg nem ha megpróbálod a legnehezebb fokozaton, főleg az első részt! Na az már hosszú lesz úgy! Amugy is szerintem simán volt 7-8 óra(vag több), ha nem csak rohansz és nem a legkönnyebb fokozaton kezded.
19.
19.
Zsotyee
Sheep, ha az extra tartalmakat is akarod látni akkor tuti, hogy nem 3-4 óra a játék idő...álál ps2.Én sajnos csak az első résszel játszottam de ott sem 3-4 órát szórakoztam.
17.
17.
Trishtan
3-4 üra játékidő a psp-s résznél van.

A Ps2-es epizódok csöppnyit hosszabak...
16.
16.
pinksheep
Komolyan mondod? Nem nem tetszik csak ugy nem tudok gyorsan irni mert nem áll kézre.. bár játszani nem játszottam de mindenhol [ ^^^^^^] azt irták hogy max 3-4 ora játék idö .
15.
15.
kasy
Az ékezet nem használata is alapvető hibának számít, ha nem tetszik az egyik fajta ne alkalmazd a másikat. ;)

Elhiszem, hogy tudásod nagy van, de a játékkal ezek szerint nem játszottál. Ne az elsők között írj és fikázz ezesetben.
14.
14.
pinksheep
Tapasztalat nincs , tudás annál inkább , nem buktam be semmit a WCG-s hirnél . Nem vagyok helyesírás-bajnok de eléggé idegesitök az alapvetö hibák [muszály,hejes,hejesirás,juk,gaj]. Ékezetet pedig csak korlátozottan [é,á néha í] irok .
13.
13.
Metal fiú
12.
12.
kasy
#3 Próbálj meg saját tapasztalat és tudás alapján ítélkezni, ezzel buktad be a WCG-s hírnél is.



ui.: ugy ---> úgy

rettentö ---> rettentő

+ hogy előtt vesszőt kell rakni

Ha már a helyesírásba kötsz bele...
11.
11.
BoOcyka
pinksheep sztek qrvára de nem az a lényeg h hogy írja pff. sztem van mindenkinek annyi esze h meggérti ha téged zavar akko nem kell olvasni és ne véleményezd westzsoltot mert semi jogod se közöd nincs hozzá

az aktuális játékot véleményezheted max de ŐT nem!!!!
9.
9.
westZsolt
9.
9.
kasy
Én is végignyomtam mindkét részét a GOW-nak, nekem nagyon adta.
8.
8.
KD
GOW a legjobb hack n slash
7.
7.
SOHER
3: Mondjuk sztem a COD-t nagyon sokan a multi miatt veszik, nem pedig a single miatt...
6.
6.
Pain
Kiváncsi vagyok mikor jön majd!!!
5.
5.
webadam
Ez az a játék ami miatt egyszer veszek egy PS3-at.Az 1 és a 2 a kedvenc játékaim voltam PS2-re,a 2. részére azt mondták hogy az a max amit kilehet hozni a PS2-ből.Na meg a történet sem rossz.Egyik sem egy közepes hack 'n' slash az egyik legjobb a piacon.
4.
4.
bobby
1: jaja...

3: nem rövid, ez kihasználja a blu ray lemez összes területét... nagyon hosszú, de nem kell gta4 féle hosszúságra gondolni.. állitoolag 17 órát játszhatsz és2oora a videook összesen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...