HWSW: Online videoszolgáltatás Playstation 3-ra

  • Írta: Daks
  • 2008. június 27.
  • Hardver
Link másolása
Hivatalosan is megerősítette a Sony azokat a korábbi híradásokat, melyek szerint a vállalat online filmletöltő szolgáltatás beindítását tervezi - írja a HWSW.
Hivatalosan is megerősítette a Sony azokat a korábbi híradásokat, melyek szerint a vállalat online filmletöltő szolgáltatás beindítását tervezi - írja a HWSW.

A Los Angeles Times még áprilisban szellőztette meg, hogy a japán óriás tárgyalásokat folytat filmstúdiókkal egész estés mozifilmek és sorozatok licenceléséről egy online videoszolgáltatás számára, mely PlayStation 3 platformján futna. Elsőként az Egyesült Államokban indítja majd be a szolgáltatást a Sony, közölte Hirai Tokióban, majd ezt követően Európában és Japánban is. A japánoknak leginkább az amerikai piacon van szüksége a szolgáltatásra, ugyanis a Microsoft hatalmas fölényt épített ki az elmúlt két és fél év során, egyúttal hasonló videoszolgáltatással rendelkezik a tengerentúlon.

Érdekel milyen lesz a PS3 online filmletöltő szolgáltatása?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
8.
8.
TONYSAKKA
??????????????????????????????
7.
7.
TONYSAKKA
dareal

légyszives elmagyaràznád ezt a proxy-t hogy müködik,mert én nem tudom és érdekel??''

üdv.
6.
6.
dareal
2: proxy-t a gép elé, még azt is megadhatom, hogy milyen országból látszódjak :) tudom csúnya dolog, de így szoktam bekerülni az adott kontinensekre szóló bétákba is :D (bár egy játéknál kiszúrtak, ott már a játék is nézte, hogy honnan megyek, a játéknak meg sehogy sem lehetett lenyomni a torkán a proxyt :()
5.
5.
Daks
nevetseges amit a microsoft csinal... ne mondd, hogy akkora dolog lenne felvenni a listaba egy Hungary opciot, hogy mi is tudjunk tolteni rendesen.
4.
4.
Vincenzo
2: azért ps3ról még lehet rendesen tölteni az angol és az amcsi accomról is simán szedek...úgyhogy maint lesz európában szerintem ez is elérhető lesz nálunk
3.
3.
Daks
ha nem kerul ki egy hir, akkor annak az az oka, hogy nincs eleg nagy hir erteke, nincs megfogalmazva rendesen, vagy csak 1 link van beszurva, stb. a hirbekuldesnel van egy kis tajekoztato minderrol.
2.
2.
Ca$h
Számunkra ez édesmindegy, lévén boxon sem lehet már az ég világon semit sem letöteni, mert IP cím alapján megy az ellenőrzés, nem account szerint... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...