Kikapcsolható erőszak a Gears of War 2-ben

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
AZ Xbox 360 sikerjátékának folytatásában opcionálisan kikapcsolhatjuk az erőszakot, így a fiatalabbak is nyugodt szívvel játszhatnak a játékkal.
AZ Xbox 360 sikerjátékának folytatásában opcionálisan kikapcsolhatjuk az erőszakot, így a fiatalabbak is  nyugodt szívvel játszhatnak a játékkal.


A Gears of War a nagyszerű hangulatáról, grafikájáról és a motorfűrésszel felszerelt puskáról volt híres. A második epizódban is hasonló dolgokra számíthatunk, ám egy opciónak köszönhetően ki lehet majd kapcsolni az erőszakot. Ez leginkább azokat a szülőket érinti, akik aggódnak csemetéjük miatt és azt szeretnék, ha a vér helyett csak szikrákat látnak, miközben fűrésszel darabolják az ellenséges Locustot. A vér mellett a csúnya beszéd is eltávolítható a játékból, így nem kell attól tartani, hogy a gyermek valami olyat hall, amit nem kellene. Ezeknek a beállításoknak köszönhetően novembertől mindenki bátran játszhat a Gears of War 2-vel, aki rendelkezik X360 konzollal.
42.
42.
Kyuubi
Ez egy baromság XD Aki nem akar vért szentem nem játszik ilyen játékkal. Dehát ki tudja... Am 13 vok és semmi balyom nincs vele, a szüleim sokszor látták ahogy játszok a Gow-val és nem mondtak semmit. Nem olyanok ma már a gyerekek mint hiszik XD Pl.: Megvan a ninja gaiden2, és a 6 éves lány unokatestvérem rendszeresen nézi ahogy játszok és azt mongya hogy nem durva. Ugyan ez van a Gow-val :)
41.
41.
Game Fan
gyerekek minek ijj opció egy ilyen gammához enyi erővel simogatásal is lehetne ölni a népet!
40.
40.
Giga0509
Bocs Bocs tévedtem! vhol azt írták csak 360-ra yön!
39.
39.
Giga0509
Metal fiú pc-re nem jön! csak 360-ra...ez már csak 360-ra legalábbis úgy olvastam...
37.
37.
ACDC 4ever
K2 The Highest-nek van igaza és kész
36.
36.
Metal fiú
kiváncsi leszek hogy Pc én is ki lehet kapcsolni
35.
35.
Giga0509
hát látod...de sztem 1 igazi gamer nem kapcsolja ki :D én max poénból 2 percre... :D
34.
34.
Shagy
Ki lehet kapcsolni az erőszakot XD Azt ha vki lelövi a másikat az nem erőszak :D ?
33.
33.
Giga0509
Nyugi,ezt ki és be lehet majd kapcsolni...Ha bekapcsolod az igazi Gow lesz ha kikapcsolod akkor kimaradnak a durvább részek...ettől még nem fog veszíteni a játék a minőségéből!
32.
32.
Gula
jaja de ha kiakarnak hagyni valamit az átvezetőkből értelemvesztés nélkül az már valszeg lerontja az eredeti átvezető tartalmi minőségét is.......

elég nehéz megcsinalni valamit úgy hogy az vicces, látványos, izgalmas, akciódús és gowos legyen.... hát még olyan atvezetőt csinalni amiben ezek megvannak és nem valtoznak akkor sem ha kivesznek belőle valamit (mellesleg a tetőpont legtöbb esetben durva)...

sztem ez az egész baromság lassan már a jol ismert "a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonosz pedig megbűnhődik" utóbbi részét is kiveszik a népmesékből, merthát szegény gonosz
31.
31.
gorgo2
biztosan sokan ki is fogják kapcsolni :)
30.
30.
Giga0509
32:lehet h ha kikapcsolod akkor az átvezető videókból a "durvább" részeket kihagyják...
29.
29.
Gula
"vér helyett csak szikrákat látnak, miközben fűrésszel darabolják az ellenséges Locustot"- így már nem is hangzik olyan dúrván XD

amúgy nekem elsőre az ugrott be hoggy akkor el fogják k..ni az átvezető videókat is?....... vagy lessz egy dúrva és egy nem dúrva átvezető videó a game meg kétszer annyit foglal majd?
28.
28.
orange
Nekem a káromkodásról mindig a GTA San Andreas jut az eszembe (Persze azok a szex jelenetek is : ) Szerintem egy olyan műfajú játékból GoW nem kéne kíveni, hisz aki ezt nem bírja az menjen el Sims-ezni, aki meg ezt a műfajt szereti annak, ajánlom a Tomb Raidert! ;) Kiváló minőségű játék!
27.
27.
raikoh
Money,money,money!!!!!! XD
26.
26.
Giga0509
28: De biztos lesz (max a gyerek szülei kapcsolják ki) csak vszínű elég kevés...
25.
25.
rol88
Sztem nem lesz olyan játékos aki kikapcsolja.
24.
24.
Giga0509
Minnél több lehetőség annál több bevétel! csak jöjjön már ki!!! :(
23.
23.
AKI94
hát a mai jatekok már valóságosak szal szentem egy jatekban alap dolog a vér és a káromkodás......
22.
22.
kasy
Szerintem meg egy igazán jó ötlet. Ezzel és a multkori acsí kompatibilitás hírrel együtt már télleg úgy érzem, hogy minnél inkább több gamer szeretnének kiszolgálni. Igen biztosan van olyan ember (fiatal, szülő, csaj, casual gamer) aki az rengeteg vér és káromkdás miatt dönt épp egy másik játék mellett.

elite_hunnak igaza van aki meg így akar játszani attól még nem árthat neki, mert van egy ilyen opció.
21.
21.
AKI94
Kikapcs erőszak és nem lesz vér csak szikra? :O

tehát ha elkezd vérezni a orom (félevente 1szer vagy ketszer) az a kiskölök nem nézhet rám mert vérzek.....
20.
20.
I
20: Nem az volt, hogy majd azok a gömbök vagy micsodák felélesztik?
19.
19.
jeti93
20: ott a pont

21: szerintem ez a Microsoftnak használ és a gamereknek árt.

Képzeld el, ha egy 18 éves felnőtt megöl egy Taxisofőrt, mert ezt látta a GTA-ban(mondjuk szerintem se igaz, de ez most lényegtelen) akkor egy 10 éves, vagy annál is fiatalabb gyerek mit fog gondolni? Azt álmodja éjszaka, hogy jön az ellenség, és lehet még ki is nyír valakit, igaz ebben az esetben már tényleg véletlenül. Az, hogy kiszedik a káromkodásokat az OK, ha kell kikapcsolod (a HL is elég jó káromkodás nélkül), de ez az erőszak nélküliség... pffff A Microsoft már megint csak pénzt akar csinálni, mintha már nem lenne így is elég neki.
17.
17.
cemi
Szerintem is elég felesleges, magában ez a fajta game is brutális mert hát harc harc hátán van.

ezzel csak azt érik el, hogy max többen vehessék meg a cuccot.

Régebben még a Dragon ball korában volt az hogy egy gyerek azt hitte hogy ö is tud repkedni is kiugrott az ablakon feltett szándékkal hogy repked itt a szülö dolga helyrerakni gyereke gondolatait.

Amit meg most csináltak az csak a pénz hajhászás miatt lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...