Gears of War 2 - itt a legújabb trailer

  • Írta: tjames
  • 2008. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan megjelenik Cliff Bleszinski, sokak szemében etalonná vált legújabb sorozatának, a Gears of Warnak a második része. Most itt a legújabb trailer.
Hamarosan megjelenik Cliff Bleszinski, sokak szemében etalonná vált legújabb sorozatának, a Gears of Warnak a második része. Most itt a legújabb trailer.


A most befutott videóban rengeteg ingame jeletet láthatunk, és a fejlesztők kommentjeiből kiderül, milyen újításokra számíthatunk. Továbbfejlesztett hanghatások, felújított fizitaki motor, új fegyverek, új szörnyek, kibővült közelharc, új helyszínek, új multiplayer pályák stb, stb...
28.
28.
felegyi
Persze hogy nincs sok grafikai újítás! Mivel alig lehet ezen a csodaszép programon újítani! Ti mit akartok még, ennél is szebbet :)? Érjétek be ezzel, biztos hogy lesznek szebb programok a távol jövőben, csak hogy az X360-nak is vannak korlátai! Anno a sima gow-nál is beröccent (boxon) 1-2 pillanatra, már az is határvonal volt! Ha jönne PC-re megérteném az aggodalmaitokat, mivel ott nincs határ, ott mindíg tudsz újítani, csak hogy egyenlőre nem jön!
27.
27.
Tomie7
26: Egyrészt én is ilyen grafikai bolond vagyok xD ,de szerintem úgy a legélvezetesebb játszani ha teljesen maximumra teszed a grafikát pl: PC-n szóval értitek ,hogy úgy az igazi :D
26.
26.
G Logan
Hát pedig nincs egy honapja hogy azt mondták az egyre hogy bullshit pedig nincs sok külömbség a pc-és meg a 360 as verzioközt
24.
24.
Giga0509
25:úgy van! nem kell fkázni a grafikát ki a f..om fogja játék közben pont a szörnyek ujját nézni? ha meg vki csak grafika miatt játszik,az szar ügy! az 1 is nagyon komoly volt! a 2 meg ááá kb 100x jobb lesz mint az 1. rész :D
23.
23.
watto
22: még jó hogy nem is egy kategória... -.-" don't spam idiot
22.
22.
air 2
Kötelező darab.Aki nem tolta végig az elsőt,ne fikázza a másodikat.
21.
21.
Metal fiú
20.
20.
Kyuubi
Jóóó lesz ez, bár lesz nála sokkal jobb is szentem. Én ár a FraCry 2-t várom :)
19.
19.
amd33
Hát nem tom dea grafika még mindíg basz szerintem kibaszott jó lesz mint az 1.
18.
18.
G Logan
Nem tudom még régebben amikor kijött akkor a neten is fenvolt hogy elvanak nagyzolva a karakterek. Ha jobban megnézitek pl az ujai szögletesek a könyöke stb ami még 2 éve elment de mára már egy játékba se látni, a grafika meg egyáltalán nem tartozik a leggjobak közé nagyon szintelen egyhangu a texturák is bénnák én sokal jobbat vártam a 2 töl ez olyan mint egy kiegészitö bár ettöl fügtelenül a játékélmény biztos jó lessz.

17.
17.
tjames
Kinek a pap, kinek a papné...



...kinek a lánya
16.
16.
demon68
a kiadott részleteket egymás mögé rakva egy hosszabb videot kapunk mint maga a játék. pedig felesleges, ugyanolyan mint az első rész volt (nem volt rossz az első, de szerintem nem volt akkora durranás)
15.
15.
webadam
Ennél a játéknál nem a grafika számít...Az egyik legjobb játék ami eddig kijött xbox-ra nekem az is elég lenne ha új történetet kreálnának az egy helyére.
14.
14.
Z5AZ5A
Hát nem szarral gurítanak az biztos. Nekem az első rész is 100%-ig bejött és így videó alapján a másodikban sem fogok csalódni. Illetve sajnos igen mivel nem adják ki PC-re :@. De talán egyszer hátha.
13.
13.
tjames
Grafikailag is sokat javult, ezt láthattátok az első tech-videóban anno. Szerintem ez a graf ma is odaveri a legtöbb játékot.
12.
12.
Pain
Hát a grafika tényleg nem igazán változott! Anno az 1. rész grafikáját látva az államat kerestem!! Azt egy 19" LG monitoron láttam, persze 360on!! De ez nem olyan nagy durranás mint akkor volt az 1! De lehet bennem van a hiba!
10.
10.
Giga0509
fasza,mikor is jelenik meg? 5: vegyél fel szemüveget...
10.
10.
Vikitiki
majd meglátja a sok irigy mekkora game lessz ez :))
9.
9.
Obi1
G logan: Hol szögletesek neked a karakterek, könyörgöm? A GoW-ban vannak a legszebben kidolgozott karakterek, szinte már high-poly mind (displacement mappet használ például...).
6.
6.
ChainGun112
ja am ez a vid nem új azoknak akik szokták nézni a hivatalos oldalát

ott már régóta fenn van

6.
6.
ChainGun112
5.
5.
G Logan
Hát azért elég szar hogy több mint 2 év allat szinte semit nem változott a grafika csak pár uj stuffot nyomtak belle a karakterek meg ugyan ugy szögletesek.
4.
4.
ChainGun112
sztem a gow meg a r6v 1 2 elég jó játékok a gow 2 is jó lesz és kész
2.
2.
tjames
Miért minek neveznél egy folytatást? R6V folytatása is R6V 1.5 akkor? Vagy még annyi sem? De mondhatnék bármit ami sorozat....

Épp eleget bővítettek ahhoz hogy GoW2 legyen a neve. Sok játék ennek a felét sem teszi meg, s kiad egy következő részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...