Tabula Rasa - hamarosan belső nézetből

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Richard Garriot nevével fémjelzett MMORPG hamarosan egy hatalmas vérfrissítést kap, amely után belső nézetet is használhatunk a hatalmas ütközetek során.
A Richard Garriot nevével fémjelzett MMORPG hamarosan egy hatalmas vérfrissítést kap, amely után belső nézetet is használhatunk a hatalmas ütközetek során.


A tavaly megjelent MMORPG ötlete a közismert Richard Garriot agyából pattant ki, akinek sikerült is megvalósítania vad ötleteit, mégpedig egy idegen bolygón játszódó online játékot, ahol a szerepjátékos elemek is fontos szerepet játszanak, akárcsak a féktelen akció. Sajnos az érdeklődés alábbhagyott a megjelenés után, azonban a fejlesztők nem adják fel, s hamarosan egy nagy frissítéssel állnak elő, amelyben már nem csak külső nézetben, hanem belső, azaz FPS nézetben is küzdhetünk a gonosz lények, a Banek ellen. A javítás megjelenési dátuma még ismeretlen, reméljük hamarosan megérkezik a Tabu Rasa játékosok nagy örömére.
3.
3.
laca009
:D nem fizetős cabal online naon jó

requiem bloody mare(+18)

battlefield heroes(megjelenés elött ... kitudja mikor?)

talán még a war rock (az egy jó kis bf2 klón)
2.
2.
Trishtan
Nekem is az egyetlen baj a játékkal, hogy nem ingyenes. Pedig szerintem kiválóan megélnének a készítők a tárgyak eladásából is. Amúgy nagyon hangulatos MMMO, a fura benne, hogy single player játéknak is elmenne :D
1.
1.
Optimus Prime
Hát ez nem egy nagy update. Szerintem ettől több kéne. Bár nekem bejön, az egyetlen MMO, ami talán tetszik. Csak ne lenne fizetős. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...