Újabb ingyenes Battlefield-játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Battlefield: Heroes egy ingyenesen játszható, világháborús játék a sorozat legfontosabb ismérveivel. Úgy tűnik, az EA több projektet is építene az új üzleti modellre.
A Battlefield: Heroes egy ingyenesen játszható, világháborús játék a sorozat legfontosabb ismérveivel. Úgy tűnik, az EA több projektet is építene az új üzleti modellre.



Ahogy arról júniusban Dcrysis02 olvasónk is beszámolt, a kiadónál jelenleg három Battlefield-projekt fejlesztése zajlik: az egyik a várva-várt Battlefield 3, a másik egy újabb konzolos cím, míg a harmadikat a koreai Neowiz fejleszti majd az ázsiai piacra. Mint kiderült, a FIFA Online-t is jegyző csapat játéka a Battlefield: Heroeshoz hasonlóan ingyenes lesz, viszont minden másban lényegesen különbözni fog: a grafika például nem követi az idétlen rajzfilmes látványvilágot, a srácok a Battlefield 2 motorját kapták meg ahhoz, hogy egy élethű programot készítsenek. Danny Isaac, az EA Korea fejese szerint a Heroes Ázsiában életképtelen lenne, ezért van szükség egy hasonló program fejlesztésére az online játékokat imádó keletiek számára, amely viszont nagy valószínűséggel máshol nem fog megjelenni.
13.
13.
ThurGrek
kit érdekel ha nem jön ki tavaszra? legyen optimalizálatlan, bugos, játszhatatlan? naugye. a jó játékok kiadási idejét mindig eltolják, többször is
12.
12.
laca009
bazeg ez igez még kis se jött a heroes és közben már a quake live-ra is kapta beta invitation és nézzem a bfh-t hol van már az oldalnak már látogatói is alig van... mi lesz ebböl semmi a fifa online az meg nem tudom hogy milyen lesz ha vaki tud akkor agyon egy gameplay video linket a fifa online-ról:)
11.
11.
Optimus Prime
Ez jó, tetszik az EA humora. :) Még meg sem jelent a Heroes, de már tervezi a következő szériát az ingyenes játékaiból.

Nagy égés lesz az EA-nek, ha ezek max tavaszra nem jön ki a Heroes.
10.
10.
Vincenzo
Tényleg bejelentések helyett inkább a Heroes jelenne meg...2008 nyárra aztán évvégére ígérték aztán meg megmondták, hogy lóf*** a fenekünkbe nem lesz BF Heroes megjelenés...szép...
9.
9.
wolf15
Idétlen grafikája lenne a BF:Heros-nak...?

Hát,sztem nem.Meg egy ingyenes online játékhoz ez kell,h jól szórakozhassunk.

És jöhetne már a Heros.Nyáron nagyot csalódtam...
8.
8.
tommy93
Szerintem is hülyeség...2008 év végére ígérték VÉGLEG a Battlefield:Heroes-t.Nah és hol van?Mert én nem látom sehol...
7.
7.
pjoco
Hadjuk már azt mondták ingyenes lesz oszt csak azok játszhatnak vele akik kaptak kulcsot vagy mifaszomat! Szopják ki akik ezt kitalálták!
6.
6.
gerappa
Az ázsiai piacot felejtsék inkább el, dobják a kukába az odaszánt játékot és az embereket csoportosítsák át a heroes és a bf3 fejlesztésére.
3.
3.
Dcrysis02
Olvassatok vissza a hírekben.Megtudjátok miért nem.De állítólag 2009 nyarán lehet már nyílt lesz.
3.
3.
LiMiT
Ezaz. Heroes-t akarok!! :'(
1.
1.
Batri
ez mind szép és jó, de hol van a Heroes? vagy csak én maradtam le róla?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...