Tiberium - Ilyen lett volna a törölt játék

Link másolása
Noha az Electronic Arts már törölte a Tiberium projektet, időnként még felbukkan egy-két kép, concept art, vagy mint most, az első szint nyitó és záró animációja.
Noha az Electronic Arts már törölte a Tiberium projektet, időnként még felbukkan egy-két kép, concept art, vagy mint most, az első szint nyitó és záró animációja.


Tavaly szeptemberben hallhattunk először arról, hogy az EA Los Angeles-i stúdiójának túlságosan sok gondja volt a játék egyes elemeinek megvalósításával, és mivel a cég éppen akkor kezdett el a játékainak minőségére koncentrálni, jobbnak látták, ha felfüggesztik az elvárásoknak meg nem felelt Tiberium fejlesztéseit. Azóta hallhattunk nyilatkozatot, hogy miért is nem lett belőle semmi, és pár kecsegtető kép és rajz is napvilágot látott a programból. Ám most mozgásban is láthatjuk Ricardo Vega parancsnokot és a mindenre kész GD-10-es fegyverét, ami az egyetlen tűzerőt képezte volna a játékban. A játék, mint megannyi társa FPS nézetben játszódott volna, ahol csapatban kellett volna dolgoznunk, és a R.A.I.D. (Rapid Assault and Intercept Deployment) nevű egységeket kellett volna koordinálnunk.


A történet a Command & Conquer: Tiberium Wars eseményei után 11 évvel játszódik, célunk pedig a NOD testvériség által elfoglalt "Omega Torony" elpusztítása lett volna, ami a történet szerint "változnásnak indult", és aggasztani kezdte a GDI embereit. A szint záró videóját elnézve, volt is okuk az aggodalomra az úriembereknek. A játékot az Unreal Engine 3.0 egy módosított verziója hajtotta volna, ha elkészült volna a tervezett PC,Xbox360 és Playstation 3 platformokra.
14.
14.
KD
az outro nagyon jó kár h törölték
13.
13.
SGT_PETER
Kár érte bizony jo game lett volna
12.
12.
FeroxX
ezeket a barmokat ? pont ezt a kurvajónak ígérkező, és kurvahangulatosnak kinéző játékot törölték ? a sok szar tucat gagyi címüket meg megtartják ? az EA vezetőségében gyökerebb emberek ülnek, mint azt valaha gondoltam.. jézusom
11.
11.
Mathia$
9:Beza ebből még elég sok lehetett volna! :S
9.
9.
Theodor
felegyinek igaza van 3-szor szebb lett volna... ha persze nem állnak le az egésszel. Különben meg egész csinos darab lehetett volna belőle, kár érte..:S :(
8.
8.
t.roli
Jó kis Tiberian Sun hangulat. Bár sztem sem lett volna nagy szám, mondom ezt C&C fanként
7.
7.
koffein
bazeg ez tetszik, felkarolom és befejezem öreganyämmal karältve a kertünkben
6.
6.
amd33
Kár hogy leállitották jó lett volna
5.
5.
Bubiii
szentrem nem olyan nagy cucc
4.
4.
felegyi
Hehe... ez nem a végleges verzió, még javában fejlesztették volna szóval szorozzátok meg 3-al.
3.
3.
LiMiT
Kár érte! Az outro igazán bejövős! :(
2.
2.
Torque
Kér érte, egész jónak néz ki, mondjuk az arcok rondák voltak, de az outro baromi hangulatos.
1.
1.
wildláma
Kár hogy leállították, de ismerjük be elég ronda volt az introban az emberek feje, és a szememben egy egyszer végigjátszós játék lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...