Starcraft 2 - 22 perces csatajelenet

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 17.
  • Videó
Link másolása
Mostanában kevés videót láthattunk a Blizzard által fejlesztett Starcraft 2-ről, a mai napon napvilágot látott egy nem kevesebb, mint 22 perces jelenet.
Mostanában kevés videót láthattunk a Blizzard által fejlesztett Starcraft 2-ről, a mai napon napvilágot látott egy nem kevesebb, mint 22 perces jelenet.


A Starcraft második része minden tekintetben méltó folytatásnak tűnik, s a rajongók már epekedve várják a megjelenési dátumot. Sajnos addig még nagyon sokat kell aludni, ám aki már vágyik egy kis csatára, az megtekintheti a legújabb, 22 perces videót, amelyen remekül szemügyre vehetjük az egységeket, a grafikát és a játékstílust egyaránt.
25.
25.
pyro
*Az új sztorit úgy értem , hogy folytatás.
24.
24.
pyro
De istenem! Milyen újítást akartok már? xD Újítás van az egységek körében, a grafban, a fizikában, a videó alapján a játékmenetben is. Kapunk még egy új sztorit meg multit. Mi kell még? :D
23.
23.
LonGleY
*egységek -> egységeket
22.
22.
LonGleY
Na jó, leírom megint, mert egy csomó apróságot elírtam a bekezdésben. (Miért nincs javítás?!)



OldM4n: Én sem vagyok oda a remake-ekért, de nézz már körbe egy kicsit. Pont az a lényeg, hogy kis felbontásban nem annyira üt el az előző résztől, hiszen nagyon jól sikerült a 3D-be átültetés. Töltsd le a nagyfelbontású videót, úgy már egészen máshogy fest a kép. Ha nem szeretted az első részt, akkor viszont a hozzászólásod volt "kár".



Nem kell futurisztikus, übervillogós baromságnak lennie ahhoz, hogy ráírhassák a 2-es számot a dobozára, és nem is olyan igénytelenek, mint a legtöbb játékfejlesztő.



Igencsak sokminden változik, sokkal nagyobb felbontáson játszod, lenyűgöző az útkeresés, és nem utolsó sorban, megtartották a hangulatát, ami a lehető legnagyobb feladat! Mindemellett meg szisztematikusan javítgatják az egységek, ebben most a Zerg lett kicsit felpofozva.
20.
20.
LonGleY
OldM4n: Én sem vagyok újra a remake-ekért, de itt azért nézz már körbe egy kicsit. Pont ez a lényeg, hogy kis felbontásban nem annyira elütő, mint az első rész, hiszen nagyon jól sikerült a 3D-be átültetés. Szisztematikusan javítgatnak az egységeken is, ebben msot jobban néznek ki a Zerg-ek. Nem kell futurisztikus übervillogós baromságnak lennie ahhoz, hogy ráírhassák a 2-es számot a dobozára, viszont nem is olyan igénytelenek, mint a legtöbb játékfejlesztők. Nézd azt, hogy igencsak sokminden változik, sokkal nagyobb felbontáson játszod, lenyűgöző lett az útkeresés, és nem utolsó sorban, megtartották a hangulatát, ami a lehető legnagyobb feladat!
19.
19.
OldM4n
Kövezzetek meg: Szerintem nem sokat változott a SC-hez képest. Sőt, ki merem jelenteni, hogy amit látok, az egy újraskinezett SC. Ezért volt az elmúlt évek felhajtása???? Kár volt.. Egyébként a Ghost még mindig esélyes nálam. Ha má' sztárkráft..
18.
18.
Gula
17.
17.
Memphis2046
Én azt üzenem a laikusoknak, hogy aki egy kicsit is hódolt anno az SC-nek nagyon ne lázadozzon. Szerintem szivesebben játszanának egy alap egyetlen pályás skirmish-t a SC 2-vel, mint nosztalgiázni az 1-el.

Egyébként sem érdemli egy bétás gameplay movie alapján ezeket a kritikákat. Akinek nem tetszik, hogy nem fedték fel a játék tartalmának 80%-t az nem érdemli a 100-at se.
15.
15.
Dcrysis02
Én azt nem tudom hogy éppen egy bétás csatától mit vártak, hogy ekkorát csalódtak...
14.
14.
pyro
Akik csalódtak: ebben egy mini pályát láthattunk, és két embert akik a bétával szórakoznak. A játék ettől csak jobb lesz, még messze a megjelenés, és csak 4-5 egységet használtak benne, ezért tűnik sivárnak.
13.
13.
Quent1n
Sokat vártam tőle de a videó alapján csalódtam. Grafika pofás hangulatos, de amúgy egyáltalán nem fogott meg a játék. Úgy érzem ahogy a C&C úgy ez is kevés egy olyan műfajban ahol Company Of Heroes és Supreme Commander szintű játékok vannak. Azokhoz képest ez csak egy arcade klikkversenynek tűnik SZÁMOMRA. Ennyit a C&C 3 is tud idáig simán. Persze még nincs kész ezért várom mit hoznak ki belőle.
12.
12.
HomoLudens
Természetesen nagyon várom már a játékot. Csak azt nem értem miért nem bővíthetik a honlapon a zergek seregét. Szívesen olvasgatnék róluk.
11.
11.
Bloodrose
4: Ebben nincs is semmi forradalmi, ne keresd! Ez a videó gyakorlatilag azoknak készült, akik a SC1 multiját nyomják ezer éve, és a koreai SC TV adásait ujjongva ülik végig, noha semmi érdekes nem történik bennük, csak két tucat zergling lerushol pár terran scv-t.



De attól, hogy ez a viedó gyér, attól ez még egy nagyon baba kis játék lesz! :)
10.
10.
Dcrysis02
8:Ömm,ez egy sima 1 VS 1 csata volt a bétában.A végleges verzióban lesz sztori küldetés,erősebb karakterek,párbeszédek,meg ahogy a Blizzardot ismerem bedobnak még addigra pár dolgot.
9.
9.
ACDC 4ever
8.
8.
HomoLudens
Valahol többet vártam. Manapság azért ennél többet tudnak a stratégiák vagy nem? És tényleg az a szinkronbalett a mit a zergek produkálnak :)
7.
7.
Stack
Azta mindenit!!!! Ez marha jó lesz!!! Remélem nem kell majd egy erőmű a játékhoz.
6.
6.
Dcrysis02
4:Kit érdekelnek az egyben forduló Zerglingek,remélem még idén kijön az első rész. :)
5.
5.
pyro
Szerintem ide már csak az 1. rész erejének megőrzése kell :)
4.
4.
tjames
Abszolúte nem látom mi ebben a forradalmi, mi ebben a több mint pl egy 6 évvel ezelőtti AoE-ben?
2.
2.
tjames
Azért én kritikus vagyok :) Mik azok az egyszerre ugráló, egyszerre forduló kutyák? minden annyira egyszerre csinálódik....
2.
2.
pyro
Mert így képezték őket :D
1.
1.
pyro
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...