The Sims 3 - Filmkészítés mesterfokon

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts felügyelete alatt készülő The Sims 3 lehetőségek millióit tárja a játékosok elé, s egyik nagy újítása lesz a filmkészítés mód.
Az Electronic Arts felügyelete alatt készülő The Sims 3 lehetőségek millióit tárja a játékosok elé, s egyik nagy újítása lesz a filmkészítés mód.


Kedvenc karaktereink ezentúl nem csak élik mindennapi életüket, olykor unalmasan, hanem profi filmsztárokat is faraghatunk belőlük, ha úgy tartja kedvünk. A harmadik rész remek filmkészítési lehetőséget biztosít, s egy profi filmkészítő programhoz hasonló felületen megörökíthetjük kedvenceink életében bekövetkezett nagy eseményeket, amelyeket a játék weboldalán keresztül megoszthatunk a világgal. A játék megjelenése június 2-án várható, kizárólag PC-re.
33.
33.
dareal
34: azért mert valaki valami mást szeret, az hülye? ilyen tekintetben te is hülye vagy, mert mást szeretsz mint más?
32.
32.
OldM4n
Könyörgöm verje már agyon valaki őket egy lapáttal.. ásó is jó, leh..gyozni is ér! Már megint mindenhol ez az elmebeteg ökörség fog a csapból is folyni. :((



32: Igen, de ha ÉN, például azt tűzném ki célul, hogy egy wakizashival kettéhasítsam a szomszét bufla kommunista fejét, szerintem minimum igen erőteljes akadályokba ütköznék... sőt tulajdonképpen a célom elérhetetlen. Az én virtuális életem ugyanis arról szól, hogy olyan lehetek, olyan dolgokat tehetek meg, amilyen a való életben nem!

30: Gyulának igaza van.

29: Kedves Petike, pontosan így születnek a több millió egyedből álló emberi birkacsordák. Lásd: ált.isk. történelem.

28: Már réges-régen mindenki behódolt kínának.



Az, hogy nekem nem tetszik, több, mint megdönthetetlen alapigazság. Abszolútum. Több milliónál sokkal (nagyságrenddel több) hülye, idióta, balfácán, birkalelkű, ostoba tahó, véleményhiányos ember létezik. Miért csodálkoznék, hogy ennek a halmaznak van egy néhány milliós szelete? Attól még ők a hülyék, akármit mondasz. És nem érzem, hogy nekem kellene bizonygatnom az igazságomat. Alapból tudod hol hibázol? Ott, hogy megpróbálsz győzködni a saját igazságodról. Ez pedig (már koromnál fogva is) nem megy. Nekem véleményem van, és szabályokat alkotok. Ebbe pedig ez a kultúrmocsok nem fér bele.
31.
31.
dareal
mivel a játék sandbox, gáz lenne, ha egyszer csak vége lenne. lehet vége, de ez csak a játékoson múlik (lehet végleg vége is, ha meghal az összes simed, stb stb stb).

van aki szereti a kreatív játékokat, ahol magának kell a játék nagy részét alakítania, illetve van, aki játék gyanánt azt szereti, hogy kerget egy piros nyilat, ami mellé mondjuk 3/4 van írva. ez van.
30.
30.
simon 555
Nekem nem tetszenek a sims-ek,tehát nemis igazán érdekel de mindenkinek megvan a maga izlése!

27:a WOW-val is tobb mint 10 millio-an játszanak mégis sokan fikázzák!

nekem például teccik.
29.
29.
Gula
érv kell: Az játék amiben győzni lehet, pontot szerezni masokéval szemben, alkotni valami újat (újat nem hazat vagy tökugyanolyan ember figurat mint amit mar az introban is latsz)...a simsbe azt csinalod amit az eletbe, csak sokkal szarabb kiszerelésben, had ne mondjam, hogy ebből mire lehet könnyen következtetni.....

Szeretem megvédeni az álláspontom, és szoktam beletörődni abba is, hogy más máshogy gondolkodik, de sajnálom a simset nem győzöm lenyelni szó nélkűl. Ha életemben legalabb egy embert meggyőzök arról hogy haggyon fel a simsezéssel, akkor megérte ennyit dumalni.



-....a gta szerintem is trutyi de legalabb azt végig lehet vinnigyőzni lehet bennevan céljaolyat próbálsz ki benne amit a való életben szerencsésebb esetben nem

28.
28.
Petike x
28: Nem aztmondtam hogy igazuk van, csak azt hogy nem ártana föltételezni hogy valami van a dolog mögött, azon kívül hogy "azok mind hülyék".



Ha egymillióan állítanak valamit és egy valaki mond ellent nekik, attól még senkinek nincs automatikusan igaza, de az egy az akinek érvelnie és bizonyítania kell, nem a milliónak kell igazolnia a nézeteit a gyanú leghalványabb jelére.



Persze elég nehéz egy játékról objektívan igazolni hogy jó-e vagy rossz, mivel úgyis ízlésen múlik, és épp ezért lenne egyszerűbb tiszteletben tartani a másik ízlését.



Nekem például a GTA sorozat úgy ahogy van nem tetszik, de értelemszerűen inkább neki sem állok egyesével meggyőzni több millió embert hogy miért nekem van igazam, inkább megvonom a vállam és tudomásul veszem hogy sok embernek az ilyesmi tetszik...
27.
27.
Gula
27 azért mert sokan vannak igazuk van?.....ezennel mindenki hódoljon be kínának
26.
26.
Petike x
21: Gondolom neked nem ismerős a Machinima fogalma....





Gyűlölködők: Én azért elgondolkodnék mielőtt egy tízmilliók által szeretett valamit leszaroznék, a rajongókan meg lehülyézném, arra a megdönthetetlen alapigazságra alapozva hogy nekem nem tetszik.





25.
25.
Gula
21: XDXDXDXD én is pont erre gondoltam :)).........előttem a kép ahogy valaki bekapcsolja a tv-t áhh nem jó...benyom valami ütős zenet -ez sem az igazi......ki megy focizni ez se......mit is kéne?mit is kéne? ááá megvan nézzünk egy pár sims filmet :))=)) XD
24.
24.
gezku
Gondolom vmi Social Club klón...
23.
23.
Silyen
"profi filmészítő programhoz hasonlóan" Igen, ha a Windows Movie Maker-t profi filmkészítő programnak vesszük...
21.
21.
Kelcsi66
Nem értem ezt a sok kisfiút aki arra veri a nyálát, hogy Ő leírta, hogy szar a The Sims sorozat...Nem értem mit lehet utálni benne, meg az ezzel játszó emberekben, mindenkinek más az ízlése, jó Én sem vagyok egy Sims fan, sokkal inkább CoD2, de ez a filmkészítési ötlet, nem rossz, ha úgy oldják meg, mint pl a GTA 4-ben.



Szóval tessék érett aggyal gondolkodni. ( már akinek van )
20.
20.
YTy
Na az mekkora állat aki megnézi más ember által felvett sims "filmet" Öcsém!





19.
19.
laptop12
nem mintha baj lenne, de hogy hogy csak pc-re, múltkor az volt írva hogy minden platformra jön
18.
18.
Ghost
15: Engem nem sértettél meg, én nem játszom vele. Még régen kipróbáltam a másodikat, de ennyi az összes kalandom vele, viszont az eladásokat tekintve sokaknak nagyon tetszik :)
17.
17.
orange
16.
16.
klemid
16:HAHAHAHA!Vicces akartál lenni?:D
15.
15.
orange
15.



Igazad van elvtárs(nő) :-)
14.
14.
tjames
Nem akartam megsérteni sem téged Scoo, sem téged Ghost. De ez a véleményem. Persze magamból indulok ki. Nekem egy kínzással érne fel ha ezzel kéne játszanom.

Ám az csak nem baj, hogy más más jön be az embereknek nemde? Nekem szimsz fóbiám van no! :)
13.
13.
ACDC 4ever
vhogy kimaradt ez az életemből( szerencsére )

nameg nemis tetszik úgy igazán
10.
10.
klemid
10:Én is.A WoW után ez a 2. legszánalmasabb játék...De azért ellehet vele szórakozni.:D XD
10.
10.
klemid
10:Én is.A WoW után ez a 2. legszánalmasabb játék...De azért ellehet vele szórakozni.:D XD
9.
9.
cemi
TJames veled kell hogy egyet értsek, és az hogy a boxnak van értelme-padlora küldeni a másikat és stb stb stb...én betiltanám az ilyen játékot de ez az én véleményem

szánalmas
8.
8.
dareal
mint az állat, a mostani sims2 telepítésem 20 gigás :D mondjuk amit imádok benne, az a modok készítése. egyik cimborámmal ezzel szoktunk szórakázni. szerintem ez is úgy fog alakulni, hogy felrakjuk, megnézzük és ízekre szedjük :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...