ATi és NVidia driverek érkeztek Windows 7-hez

  • Írta: Daks
  • 2009. május 8.
  • Hardver
Link másolása
Keddtől bárki letöltheti a Windows 7 RC kiadásra jelölt változatát, ma pedig mindkét grafikus kártya gyártó, az ATi, és az NVidia is kiadta az új oprendszer drivereit.
Keddtől bárki letöltheti a Windows 7 RC kiadásra jelölt változatát, ma pedig mindkét grafikus kártya gyártó, az ATi, és az NVidia is kiadta az új oprendszer drivereit.

A Catalyst Control Centerrel egybe épített ATi driver és az NVidia programcsomag is elérhető mindkét változathoz, tehát a 32, illetve a 64 bites Windows 7 RC-hez is. Mostmár tehát semmi sem választ el attól, hogy megízlelhessük, milyen is lesz játszani az új Microsoft oprendszeren - vajon megint akkorát fogunk szívni, mint a Vista megjelenésekor? Ennek könnyen utánajárhatsz!

10.
10.
ATi0021
9 - Tudtommal van benne DirectX 11. Asszem ez mindent elmond. :))
9.
9.
gyonax
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van-e ebben az rc verzióban dx 10 vagy dx 10.1-es támogatás?
7.
7.
Mathia$
Sokat vár a MS az új oprendszerétől, nem akarnak újabb vistás hibát elkövetni.
6.
6.
Sohi
5: Én a winden már 7068-as verzió óta használom a win7-et, most felraktam az rc1-et, véleményem szerint gyorsabb mint az xp, bár 2 gb ram van a netbookomban.

Az asztali gépemben is a win7 fut, nekem már az előző videókártya driverekkel sem volt gondom (asus p5b deluxe alaplap, core2duo 6400 cpu, nvidia 7900 gt videok.)
5.
5.
Daks
Az fasza! Nekem a Wind hivatalosan csak XP-t tamogat, meg a Wifi se mukodott miutan felraktam a vistát, a hivatalos oldalról nem lehetett hozzá drivert szedni, egyenkent kellett osszeszedni oket az alkatreszeket gyarto siteokrol. De ez nem a windows hibaja, hanem a hulye licenszé.
3.
3.
dareal
hétvégén lehet meglesem virtualban, élesben az első sp után (ahogy azt az ms rendszerekkel szoktam volt :))
3.
3.
Scoo
Nagyon elégedett vagyok az új Win7-el. Úgy felmászott a laptopra mint a kisangyal és egyből minden driver a helyén volt. Nem kellett semmit se telepítenem pluszba.
2.
2.
Daks
meg az elozo beta windows se volt a legjobb eresztes... meg nem probaltam, de az RC allitolag mar jobb.
1.
1.
felegyi
Tudtommal már voltak Driverek, amik elég bakisak voltak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...