Duke Nukem Forever - több mint 80 új kép!

  • Írta: Daks
  • 2009. május 12.
  • Képek
Link másolása
Több mint 80 új kép érkezett a leállított Duke Nukem Foreverből. Ha egyáltalán leállították. Mert akkora a kavarás a játék körül, hogy lassan már ezt se hisszük el!
Több mint 80 új kép érkezett a leállított Duke Nukem Foreverből. Ha egyáltalán leállították. Mert akkora a kavarás a játék körül, hogy lassan már ezt se hisszük el!

Mit gondolsz, lesz Duke, vagy sem?

Ugrás a galériához

50.
50.
HATRED
sztem be fogják fejezni már vidit is láttam csak nem haggyák már itt abba....
49.
49.
Optimus Prime
A képeket nézegetve két dolog ütött szemet. Az egyik, hogy az in-game képek Doom3 Engine-ről árulkodnak, az idegen izé nagyon hajaz a Prey-re. A másik a játékból sugárzó erotika. :) Az idegen csaj tetszik, meg a többi... izé is.

Nem vagyok Duke fan, de még a világát se ismerem, bár anno - mint mindennek - próbáltam a demóját. De valahogy bennem nem hagyott ilyen nyomott.
48.
48.
Hycker
47.
47.
pdonor
Sztem az ennyi idő alatt összegyűlt ötletekből már minimum a Duke Nukem 4et kellene zúznunk. Nagyon remélem, hogy végre kijön, már várom vagy 10 éve én is :d (egy film is nagyon nagy lenne) ez a hangulat hiányzik a mai játékokból.



Let's Rock!!!
46.
46.
OldM4n
A Rajongó Véleménye: Ha én játékot akarnék fejleszteni, és lenne egy olyan bejáratott cím a zsebemben, egy akkora hangulattal amekkora Duke, én egy: nem mennék csődbe, kettő: gennyesre keresném magam. Miért lenne ennyire eladható Duke: Dögös macho, aki megmenti a világot, és a félpucér táncoslányokat, laza, mint a rigalánc, akkora dumája van, hogy beszarsz. Egy kicsit mindnyájan ilyenek akarunk lenni. Hihetetlen számomra, hogy nincs a boltokban Duke-bögre, Duke felfújható rakétavető, Duke autóillatosító, etc, etc. Ez már a jogtulajdonos bénasága... hogy lesz e Duke mégis? Nos, a nemzetközi szerzői jog jelenleg 30 évig még a Take 2 interactive-ra ruházza a név hivatalos használatát. A Take 2 bármikor rájöhet, hogy milyen ütős cím van a zsebében, és csinálhat belőle egy stuffot. De nem hiszem, hogy egy-két héten belül ez várható... Egyébként Szegedi Gergelynek igaza van, bárhogy is, de most azonnal tolnám, mint a lopott biciklit. A mai játékokból ugyanis pontosan az hiányzik, amiben Duke nagyon erős. Ez pedig a HANGULAT... LET'S ROCK!
45.
45.
szegedi.gergely
Rendőrautón: "To protect and serve" helyett "To pull over and swerve." :D



Egyébként kéne, félkészen, bugosan, hibákkal, bárhogy, de kéne! AZONNAL!!! :)
44.
44.
zod
Elméletgyártók csekkolják a 3D Realms oldalát és a Wikipediát (angolul). A cég megszűnése nem tűnik átejtős mókának:)
42.
42.
klemid
28:Rásüt a nap a monitorodra!xD
41.
41.
McDuff
a puncis kép mindent visz!ahhoz képest h FPS a játék a 80 képből van kemény 3 kép ami télleg FPS nézetben van.talán 4.naon úgy néz ki h ez a játék még sehol sem tartott...:/de lehet h csak azért van ez az egész hűhó,h meglegyen a reklámja...lehet h már rég kész van csak félnek h nem vennék annyian:D
40.
40.
hakydakillah
43. én már bármit el tudok tőlük képzelni :-) Hát majd elválik, talán ha az E3-on kuss lesz róla, akkor tényleg nem lesz. De ha egy bejelentéssel érkeznének, és egy demo-val, attól mindenkinek leesne az álla :-)

39.
39.
Kocsis92
Képek Videók előtt egy hatalmas viccnek hittem a játékot, de most h kijött az a rövidke gameplay, ez a jópár kép, látva a fegyókat a környezetet megy úgy télleg mindent, aztmondom MUST HAVE:D lesz ebből még Duke Nukem higgyétek el:) és Forever emlékezni fog rá a játékvilág, a leghosszabb fejlesztés, aztán a legnagyobb átverés? faja:D
38.
38.
n_csacsi
41: Kicsit élénk a fantáziád xD Én még mindig amondó vok h lesz ebből vmi :D

34: ezt a GP videót már feltették egyszer az oldalra a hírekhez :D
37.
37.
hakydakillah
33. az ilyen "összeesküvés elméletek" nagyon komplikáltak. És ha azokat a küldetéseket is csak kitalálták, hogy megtudják ilyen stilusú feladatok bejöttek volna-e? :-)

Vigyázz, nagy ku.vák ezek :-)))))))))))))))))

Biztos titokban embereket rabolnak, és kötelezően játszaniuk kell a játékkal, és utána hazugság vizsgáló alatt kikérdezik őket a játékról. Aztan, nehogy valamit elköpjenek a játékról, kivégzik őket és a hullát eltüntetik :-))))))
36.
36.
Takuma Sato
Sterintem csak szopatni akarnak minket!!!

Ebböl bizti lessz valami, mert nagy hülyeséget csinálnának, ha most abba hagynák.

Annak ellenére, hogy ez csak egy segitség volt más gémek kialakitására.

Hisz hatalmas pénzeket szakitanának vele.

35.
35.
Horvi14
Azér látszik h nemcsak yoyóztak 10 év alatt :D meg az Epic-es beavatkozás is látszik :) amúgy a csajok se rosszak :P
34.
34.
Horvi14
Hát sztem lesz még ebbő vmi :D
33.
33.
Giga0509
35:Én is sokat nyomtam a 3D-t ha arra gondolsz
32.
32.
Jocilus
Úúú még régen ezt a játékot sokat nyomtam!Nagyon szerettem!Én nem bánnám ha folytatódna!
31.
31.
Trishtan
30.
30.
megyesfalvi_2007
Valoban, valoban, az "összeesküvés elmélet" elég hihetönek hangzik, viszont ha tényleg csak egy jo marketingfogásrol van szo, akkor szerintem nagyon nagy hülyeség volt a képekkel eggyüt felfedni a küldetések részleteit is még a játék megjelenése elött.
29.
29.
hakydakillah
Egy valamit még hozzátennék, ha nem jönne be az Összeesküvés elmélet :-)

Egyetlen egy dolgot brilliánsan eltaláltak, az pedig a játék alcime :-)

Honnan a francból tudták 12évvel ezelőtt, hogy mi játékosok talán FOREVER fogunk várni erre a játékra :-)))))))))))))))))))
28.
28.
Oliver S96
kizárt hogy leállították, azért mondják hogy ne kérdezgessenek tőlük semmit xD de jó lesz az egész
27.
27.
n_csacsi
sztem nincs kétség fogunk mi még ezzel a játékkal játszani ;) A képek alapján úgy tűnik h egész szépre meg van csinálva :D Jók benne a szörnyek, a fegyverek, a kocsik stb :D
26.
26.
herlius
Azért grafikailag nincs éppen a toppon a cucc. 12 év meló után ez kicsit gyengus. OK, hogy nem minden a grafika, de egy komoly FPS mindig kell adjon a külsőségekre is. Ez a grafika pedig már 2-3 éve is gyenge lett volna:( Szerintem ebben a formában ez a game nem fog már megjelenni.
25.
25.
n_csacsi
22, 25: Mindkettőtöknek igaza van, tökéletesen az elmélet híve vok csak annyi a kifogásolnivalóm h ki tudja, lehet nem kell hozzá 20 év, lehet elég 1-2, de lehet h év végére már ki is adják :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...