Starcraft 2 - LAN támogatás nélkül érkezik

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard által fejlesztett első rész mindig is a remek LAN csatáiról volt híres, ám ez a lehetőség kimarad a folytatásból, állítja a cég fejese, Rob Pardo.
A Blizzard által fejlesztett első rész mindig is a remek LAN csatáiról volt híres, ám ez a lehetőség kimarad a folytatásból, állítja a cég fejese, Rob Pardo.

Ugrás a galériához


A Starcraft már egy évtizede élvezi a rajongók szeretetét, s feledhetetlen élményeket nyújtott már megannyi játékosnak. Ehhez hozzájárult az is, hogy sokan remek LAN partikat hoztak össze, ám ennek vége. A cég fejese bejelentette, hogy a második részben nem lesz lehetőségünk ilyen játékmóddal szórakozni, helyette mindenkinek ajánlja az egyre csábítóbb Battle.net új rendszerét. Ezzel a lépéssel szeretnének tenni a kalózkodás ellen is, mert aki szeretne multiplayerben játszani a Starcraft 2-vel, annak meg is kell, hogy vásárolja a szoftvert.
41.
41.
hunskan
Yami: Csatlakozom az előttem szóló kedves taghoz. Pöcs vagy.

Nézd, nekem nem rég ( 4 napja ) ment tönkre a gépem, és vagy 2hónap kemény munka ( ha nem három hónap ) mire össze jön egy olyanra, ami megfelel egy X követelménynek, de ne gondolj semmi nagyra. Másik, apósom informatikus... kiváncsi lennék, mit gondolsz akkor Vista-ról? Ugyan is ha eredeti vistát veszel, csak kizárólag eredeti programok mennek rajta. Mert ugye megdolgoztak a pénzükért a fejlesztők. De számold ki te túl tömött ... mennyi felrakni csak a vistát, és az alap programokat ( office ... stb ) Írd le kereken, aztán tedd hozzá, mennyi a számodra jó gép, add össze. Na látod kis b.zi, én ezért 7-8 hónapot dolgozok, hogy rezsi meg a faszom mellett megvehessem. És én is imádom a lan partyt, sör haverok, kis game, és kipihentem a hetem ;)

ja ezt majd elfelejtettem...

ENNYI
40.
40.
Ilukin
nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de az esetek 99,5%-ában a LAN gombot át kéne írni Hamachi-ra...valószínűleg ezért nem lesz LAN az SC2-ben. A maradék fél % az otthon 1v1-et játszók (azt se feltétlenü eredetivel), illetve a lanpartyzók (eredetiség itt is kérdéses lehet). A bajnokságokat nem kell félteni, átköltöznek a netre és még a gépet se kell kiszerelni meg hurcolni. Tény a fíling elveszik, de ez van és senki nem mondta, hogy szeretni kell...(akik _tényleg_lanoznak és nem hamachiznak a lan gombon keresztül azokkat tudom csak megérteni, de mint modntam a túlnyomó többség nem ez sajnos)
38.
38.
BloodyEddie
kalózkodás ellen?? és lan versenyeken mi lesz, battle.neten lesznek a warok, vagy wtf?? gratulálok, dönts okosan káendhá -.-
38.
38.
BloodyEddie
mellesleg az igazi sc fanok úgyis megveszik o.O
37.
37.
princeps27
jó lenne ha 10 körül lenne de a 3 ért elkérnek majd 20 at is
36.
36.
ha már egyben kinnt lesz az egész és úgy itélem hogy jó a cucc, akkor zokszó nélkül megveszem 10e-ért, addig meg próba letöltött verzió és fuck off mindenkinek.

annak meg aki olyat ir, hogy a blizz jól csinálja, hogy mindenkit meg akar szopatni (most már gyakorlatilag mindennel), hááát az vagy totál bolond, vagy szeret szopni, erre nem lehet mit mondani.
35.
35.
Killerbee
Ne éld bele nagyon magad :D
34.
34.
Ragadozojoe
Remélem, hogy Diablónál megmarad a LAN legalább hogy házkörül lehessen átadni cumókat a másik karinak.
33.
33.
Csokolade
Peszre ha lenne faszfej munka ebben az országban és eltudnák pl. menni akkor nem lenne semmi gond de másországokban már intézik a munkádat suliután.. szoval.... itt tengek egy egyhetes érettségivel :D
32.
32.
Yami
Na noobok. Már megint megy a rinyálás, mi? De valójában nem a lan partyk veszélyben forgása bassza a csőrötök. Azt így is meg lehet oldani, csak egy internet csatlakozás kell, hogy csatlakozni tudjatok a battle.net -re. Nektek csak az a kínotok, hogy meg kéne venni érte a játékot. Hát szörnyű nagy katasztrófa, ingyen élő bagázs. Még a végén fizetni fogtok valamiért amit használtok. Tudjátok a SC2 fejlesztői sem tökvakargatásból élnek. Ők dolgoztak vele, terméket állítottak elő, és ezért meg akarják kapni a fizetségük. Tényleg szemét dolog tőlük. Abba persze bele se gondoltok, hogyha nem lopkodnátok össze az összes szoftveretek, akkor talán nem kellene ilyen húzásokkal védeni a jogtulajdont.

És a rinyálást be is lehet fejezni. Úgyis lesz néhány élelmes ingyenélő akik összedobnak egy szerver emut, és ezáltal majd nem kell battle.net -re csatlakozni. Ennyi.
31.
31.
coderman
Fasza, mindenki maradjon csak otthon és zombuljon az otthonában. Mennyivel jobb poén egy lan party!
30.
30.
Teuton
30# az első ember akinet tetszik az ötletük :)

Igaza van, álljunk optimistán a dolgoknak :D
29.
29.
OldM4n
Hehehe, a hülye Blizzard helyettem dolgozik. Ugyanis nálunk, ahol a szervizeseim, archivereim és egyéb informatikusaim ténykednek (és minden igyekezetem ellenére bizony nagyon komoly lan-party-k mennek munkaidőben, dedikált szervereken!) ez egy alap-cucc LENNE, csakhogy az épületben alig-alig van net. Gyakorlatilag nem kell egynél több kéz, hogy megszámoljam, hány embernek van. Ugyanis ehhez a munkához NEM kell... Kösz, Blizzard, kerestetek nekem úgy havi ezer emberórát. Meghálálnám, de eléggé utállak titeket. (Engem pedig úgysem hoz lázba sem a SC, sem a SC2)
28.
28.
lehet, de ne legyen igazad inkább.

és nem azért mert én nem fogom megvenni - ez nem is lehet kérdés.

a blizz játékok mind top cucc ( igen a wow is az, annak aki szereti ).

de ha fizetni kellene, akkor nem fogok a havi játékért azt most megmondom - akkor inkább kihagyom, fájni fog de töröttel fogom akkor hamachival küldeni.

azért nem veszek játékot, hogy aztán még költsek rá, nekem ez nem egyeztethető össze a dolgokkal. tudom hogy a rezsi/kocsi stb igy megy, de helló ez egy stratégiai játék!

plusz ha még hozzávesszük azt, hogy ezzel szvsz agyonvágnak mindent - miközben a bevételeik már gyanítom igy is brutálisak, mindezt a kontroll érdekében nos nem áll össze a kép.

nos nehéz elfogadni, hogy efféle lépéseket tesznek igen.

de én már csak ilyen lázadó, átverést/hülyére vevést nem tűrő rosszember vagyok. :)
27.
27.
iPot
27# Tévedsz. A Blizzard eddig is remek politikát folytatott, tehát ezzel sem fog bebukni semmit. Az első része amúgy is számos rajongót toborzott a cégnek, akik biztos meg is veszik, és ezt a Blizzard is tudja. Másrészt ma már ritka, hogy a pénzedért egy minőségi, és élvezhető játékot kapsz. :)
26.
26.
jó játékokat csinál, de nagyon köcsög a blizz, bele fog ebbe bukni - és szerintem pont ezzel a címmel fogja megkezdeni a dolgot.

lan-t kiszedni egy rts-ből?! margit...
24.
24.
F-14Tomcat
Majd szépen lasan mindenki elpártól a Blizzard-tól ha a jövöbeni játékainál is ugyan ezt megcsinálja.

- ved meg 3x mert minden kampány külön van... - Sacred 2 ki tudták adni 3 Dupla Dvd 1xre...

- és nem lesz benne Lan...

Mi lesz még?
23.
23.
koffein
ja es majd bevezetik a havidijas jovilägot hogy starcraftosok is szopjanak ne csak a wowosok.
22.
22.
F-14Tomcat
Oszd meg ezt a linket mássasl is. :-)
20.
20.
F-14Tomcat
De talán ha elég sokan szavaznak ezen a linken hogy legyen Lan akkort talán meg esik a szívük rajtunk kedves felhasználókon. http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html
19.
19.
Teuton
15# Szerintem sokan csalódtunk most Blizzard bácsiban...

Habár én attól még várom a játékot, a multiról lemondok ha csak online lehet majd megoldani.
18.
18.
LonGleY
Megoldható neten keresztül is a helyi játék, de általában egy lakáshoz egy netszolgáltatás tartozik, és ezt terhelné az összes maki egyszerre. Ez tényleg nagyon gáz...
17.
17.
LonGleY
tubi911: Semmi értelme siettetni, van még mit fejleszteni rajta. Annál jobb lesz a játék... de ez teljesen nyilvánvaló... sosem értettem az ilyen beszólásokat.
16.
16.
Yagami Light
Ilyen sokat kell várni erre a ....... játékra és egyszer csak hirtelen közlik, hogy nem lesz benne lan. Menjenek a fenébe.
15.
15.
Exinor
Szerintem sokan fognak csalódni a második részben... először 3szor adják el neked ugyan azt a játékot, másodszor meg nem lesz benne lan...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...