A Microsofton múlik a PC-s Alan Wake sorsa

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A fejlesztők ma már Xbox 360-exkluzívként beszéltek az Alan Wake-ről, elmondásuk szerint a Microsofton múlik, hogy mi lesz a számítógépes verzióval.
A fejlesztők ma már Xbox 360-exkluzívként beszéltek az Alan Wake-ről, elmondásuk szerint a Microsofton múlik, hogy mi lesz a számítógépes verzióval.

Ugrás a galériához

Pontosan egy hete számoltunk be róla, hogy a Remedy az Xbox 360-as Alan Wake miatt egy időre félretette a PC-s változatot, amely egyúttal azt is jelenti, hogy utóbbi csak némi késés után kerülhet boltokba. A rajongók érdeklődésére a Remedy egyik munkatársa elmondta, hogy jelenleg exkluzív címként dolgoznak a konzolos verzión, s bár még vannak terveik a PC-s verzió kapcsán, az egyidejű premier semmiképpen sem történhet majd meg. Elmondásuk szerint ők szeretnének számítógépes Alan Wake-et is, azonban egyelőre a Microsofton múlik, hogy mi lesz a PC-s játék sorsa - tippelni a kommentekben lehet...

37.
37.
JcGross
A GTA IV-re is azt mondták, hogy úgyse lesz PC verzió, azt csak lett, nem?
36.
36.
farkasmilan
elég ez csak boxra ;).én már nagyon várom :D
35.
35.
Razielhu
Szerintem elég sokakat érdekel még eza játék, és engem nem is nagyon zavar h nem lesz PC-re, mivel elég "gyenge" a gépem, inkább a többieket sajnálom, akik direkt erre a játékra építettek erőművet a szobájukba ;)

Jöjjön ki minél hamarabb boxra, hadd játszak már vele :DD
34.
34.
Fr33K
engem érdekel. Silent Hill sorozatot szerettem de a Homecoming lerombolta nálam mindent. :S Nagyon nem jött be. Ezt nagyon várom. Fejlesszék csak ebből ne ilyen DNF stílus legyen de ne is ilyen évente valami ratyi EA stílus.
33.
33.
suti_88
érdekel még valakit is ez a játék? illetve azok közül érdekel még valakit egyáltalán, akik látták a játékról az első képeket 3-4 évvel ezelőtt? mert engem a gameplay nem nyűgözött le...játékmenetben sztem semmi újítás, max a sztori...aki meg rémísztgetésre vágyik megszerzi a silent hillt.....sztem ha kijön, bukás lesz, mert nem lesz innovatív..levault játékmenet, unalmas, csilivili grafika...ha msot még kijönne, oké...de így...
32.
32.
Fr33K
1 játék miatt nem hisztiznék max irigykednék azt sem ilyen stílusban. A game meg tuti a polcon lesz. :)
31.
31.
klemid
32: Sztem teis hisztiznél ha bejelentenék, hogy Boxra nemlesz csak PC-re...
30.
30.
shooter1234
Nah... Még sok sok évvel ezelőtt, mikor az első információk felbukkantak, akkor azt írták, hogy csak pc -re lessz. Utánna kezdtek el gondolkodni, hogy talán konzolra is megjelentetik. Most meg a Microsoft is beszállta a dologba, így szerintem is kevés az esély egy PC -s megjelenésre. De remélem hogy legkésőbb fél-egy év múlva lessz PCre is.
29.
29.
Fr33K
+ olyan vérmérsékletű
28.
28.
Fr33K
Nagymester szerintem gondolkozz mielőtt ilyeneket írsz. Mikor olvastam az elejétől a kommenteket egyből fel ment a vérnyomásom az apuci, anyucis szövegtől ugyanis tudom hogy én mennyit güriztem a Boxomért. Tovább olvastam, csak ilyenekkel ne dobálózz mert nem mindenki mint Giga. :)
27.
27.
Mathia$
Szerintem már kuka a pc-s verzió.
26.
26.
klemid
Legyen PS3-as is mert nagyon tetszik ez a game...
25.
25.
ArdedBay
28) egyetértek! Én régebben csak a Gears of War- ért vettem 360-at( akkor ugyvolt mégse jelenik meg pc.-re) Aztán mikor kijött monták hirtelen jön pc-re is ám :D
24.
24.
zarándok
Egyékbént én látom a logikát a Microsoft marketingjében. Tulajdonképpen nekik azért jó, ha ilyen hatalmas címeket nem dobnak ki PC-re, mert én úgy hiszem, hogy igazán profitja a cégnek jelen korszakban az XBOX projectből van, foglaljon az magában bármit. Elvégre valószínű, hogy több Xbox360-at vettek az elmúlt időkben, mint Windows Vista-t. A Microsoft eddigi legnagyobb húzása az MS-DOS, majd a grafikus kezelőfelület óta az XBOX. Gears Of War kijött PC-re, második rész nem. Akár ezt is felfoghatjuk úgy, hogy ha az első résszel játszhatott az egész világ, akkor ahhoz, hogy a második résszel is játszhasson, a fél világnak vennie kell egy XBOX-ot. És azért annyi emberből, biztos hogy jópár beleinvesztál egybe, kizárólag egy játék miatt. Nekem mondjuk kb. ilyen az Alan Wake, még csak videókat láttam, de már látom, hogy megérné miatta venni egy Xbox360-at. Annó a Silent Hill IV. miatt vettem számítógépet.. (csak azzal éppen fordítva volt, xbox-on játszottam vele tesómnál, és akkor határoztam el, hogy veszek egy jó PC-t, hogy nyomhassam otthon.) Elvégre a PS3-at is csak a Metal Gear Solid miatt éri meg megvenni. :D



Szóval ha belegondolsz, jó kis marketing fogás ez. Az már más kérdés, hogy elmehetnek tudod hova, amiért minket PC-seket szopatnak ezzel.



2010-ig még sokminden lehet. Azért drukkoljunk, hogy megkapjuk mi is! (ha nem, akkor tesóméknál végignyomom :) ).
23.
23.
Narxis
Activision/Blizzard ha jól tudom idén kilépett, sokalták a tagdíjat.
22.
22.
Dcrysis02
Inkább veszek egy Iphone-t és játszom mobilon, minthogy megint táncoljak a bábmester(Microsoft) kedve szerint.

Azzal semmi bajom hogy a nagy M$ reklámozni akarja a dobozát, de hogy megint egy játék árán, hát....

Megfelelően el vagyok látva a PC-vel köszönöm szépen, még akkor ha néha kicsit nehezebb vele bánni és (állítólag) drágább.

Az egyszerű út nem mindig a legjobb.
21.
21.
Csoola
jöjjön akkor boxra minnél hamarabb alig várom :))
20.
20.
Raszti
Nemgáz csak gondolkodni kell egy picit :)
17.
17.
megalonagyix
mindegy. jön a Blizzard korszak nem soká, azok csak PC-s játékokat dobnak piacra! (Diablo, SC)
16.
16.
megalonagyix
én már nem hiszek a MS-nek :}
15.
15.
cemi
ez azért fajintos az MS-töl, mindig csak a konzolosokat részesitik elönyben a cégek, már hál isten nincs ezzel gondom, mert szereztem be egy boxot ennek érdekében, de még mindig szemáétésg hogy kigy kiszurnak a pc-sekkel.

Ha a MStöl függ lesz pc változat, csak késéssel, vagy ha nem látnak fantáziát benne akkor nem to, mert hát a pcsek is potenciális vevök....szemetek az biztos
14.
14.
Giga0509
14,15:még nem biztos,ott is írták h a microsofton múlik.
13.
13.
Killerbee
12: Ennek ellenére szerintem ki fog jönni PC-re idővel.
12.
12.
megalonagyix
12# ó hogy ba...ná szájba. több éve várok erre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...