Tölthető a Mass Effect legújabb DLC-je

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ma megvásárolhatóvá vált az Xbox 360 tulajok számára a Bioware nagyszerű szerepjátékának, a Mass Effectnek a legújabb letölthető tartalma, a Pinnacle Station.
Ma megvásárolhatóvá vált az Xbox 360 tulajok számára a Bioware nagyszerű szerepjátékának, a Mass Effectnek a legújabb letölthető tartalma, a Pinnacle Station.


A Bioware szerepjátékát rengetegen kedvelik, Xbox 360 és PC platformon egyaránt. A fejlesztők ma kiadták a játék legújabb letölthető tartalmát, amelynek 400 MS pont az ára, és a Pinnacle Station nevet viseli. PC-re még nem érkezett meg a csomag, ellenben egy nagyobb patch már napvilágot látott.

11.
11.
megalonagyix
10# Hát lol. 5 pont / 5$ :D
9.
9.
petimanus
Ha már van PC-n, akkor szerintem pár napon/héten belül magyarul is megvásárolható lesz...Sajnos vásárolható.
8.
8.
Elkor
Ugyan ugy müködik mint a BDtS, ha megvan a spectre státuszod akkor galaxy mappon lehet elmenni a helyre, szerencsére nekem külföldi verzio van, igy majd pár napon belül beszerzem
7.
7.
Optimus Prime
Akkor most mi nekünk nem lesz DLc? Mert magyarított verziónk és a kiadó nem fogja tudni így kiadva fizetősen adni? EA.hu-t nézte valaki?
6.
6.
drat576
Nekem a kedvenc játékom a ME, játszottam vele eleget, nem fogom megint újratolni egy DLC miatt, megmarad szép emléknek (és persze el van raktározva a mentésem a 2-höz =)
5.
5.
Dcrysis02
4.
4.
tubi911
Én is szívesen kipróbálnám ha lenne live mert nagyon bírom a Mass Effectet.Mikor Megszereztem zsinórba 7 szer toltam ki.
3.
3.
Dcrysis02
Biztosan kijön PC-re. Sőt szerintem úgy lesz mint az első DLC-vel. Együtt jön az új javítással. Király.
2.
2.
Optimus Prime
PC-re ingyenes lesz a DLC újfent? (Igen, eredeti a példányom)

Épp néztem, hogy PC-re már itt a patch, jó pár bugot ki is javíthat nálam. Feltegyem ezt a verziót? Vagy lesz... bár most full angolban van feltéve.
1.
1.
petimanus
Hú de nagyon várom, hogy PC-re is kijöjjön! Most tolom újra harmadszorra, ezúttal a legújabb DLC-vel, még a harmadik féle kijátszás nincs kész, beleteszem az összes DLC adta lehetőségeket, hogy úgy vágtassak át a ME2-be. Nagyon bírom a game-t, az egyik legjobb! Király, komoly történet, gyönyörű grafika, hangulatos az egész, az aláfestő zenék is. És persze a legjobb, hogy régebbi gépemen is eszmáletlen jól elfutott a legcsúcsabb beállításokkal. Lesz még ezen kívül DLC?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...