PSP Go - a Sony több ellenkezésre számított

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai naptól kezdve lehet megvásárolni a PlayStation Portable alaposan újratervezett változatát, a Go-t - az új konzol indulása nem volt zökkenőmentes.

A mai naptól kezdve lehet megvásárolni a PlayStation Portable alaposan újratervezett változatát, a Go-t - az új konzol indulása nem volt zökkenőmentes.

Több üzlet nemes egyszerűséggel nem volt hajlandó árusítani az új PSP-t, ugyanis az UMD-lemezt nem használó konzol után ők maguk nem tudnak játékokat eladni, hiszen a programokat a PlayStation Store-on keresztül szerezhetik be a játékosok. A Sony munkatársainak elmondása szerint azonban még így is viszonylag simán ment minden, ők sokkal nagyobb ellenkezésre számítottak a PSP Go bevezetése kapcsán. A legtöbb üzlet elfogadta, hogy végső soron ők csak keresni tudnak az új gép forgalmazásán, mert az újdonság mindenképpen csábítani fogja az új vevőket, emellett pedig ha mégsem tetszik nekik a Go, még mindig ott a lehetőség, hogy a korábbi PSP-3000-es modellre ruházzanak be. Magyarországon - hivatalos PlayStation Network híján - nem lesz kapható a konzol.

10.
10.
barn
bocs mar 62 re lement ...:D
9.
9.
barn
konzolstudio.hu-n lehet rendelni fekete feher szinbe.64 000 ft

8.
8.
boxgamer12
8: lol ezt jól megmontadXD
5.
5.
fojesz
kisebb üzletekben lehet majd
4.
4.
kozso198700
Lenne egy kérdésem. Lehet hogy egy kicsit laikus, de az lenne , hogy akkor Magyarországon egyáltalán nem lehet majd kapni? Mert én szívesen beruháznék rá!
3.
3.
Horvi14
sztem nem volt vmi nagy ötlet az UMD elhagyása. mondjuk mind1 nekem van 3000-sem és boldog vok vele :P (ja meg : Magyarország powaaaaa!)
2.
2.
Doc.
1:wi-fi szinte barhol van,kisebb varosokban is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...