Assassins Creed 2 - Hírek és egy vadi új videó

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 2.
  • Videó
Link másolása
Ahogy közeledik a játék megjelenése, a kiadó egyre többet és többet mutat nekünk, hogy meghozza a kedvünket Ezio nem mindennapi kalandjaihoz.
Ahogy közeledik a játék megjelenése, a kiadó egyre többet és többet mutat nekünk, hogy meghozza a kedvünket Ezio nem mindennapi kalandjaihoz.

 

Ugrás a galériához


Kezdjük a nem meglepő hírrel, miszerint Kristen Bell visszatér a folytatásban is, hogy eljátssza Lucy Stillman, az asszisztens szerepét. Talán senkit sem lep meg a hír, ugyanis az ő történetét nem igazán ismerhettük meg, a folytatásban talán több is kiderül a múltjával kapcsolatban. A bejelentés mellett új videó is érkezett, amely négy percben mutatja be az egyik küldetésünket, az új lehetőségeket és a nagyszerű játékmenetet.

20.
20.
Mortician
19.
19.
szerver
nem tudom megnézni a videót!!
18.
18.
demon68
18: mivel a két képen is Desmond van...
17.
17.
razzrtm
és itt is Desmondot fogjuk irányítani a "jelenben"?
16.
16.
vuliem
7: Az egyben 3 város volt, Arce, Damaszkusz és Jeruzsálem + egy Királyság nevű terület, ami összekötötte a három várost.

Ebben a részében is valószínűleg három lesz, ebből kettőt már bemutattak más videókon. Az egyik lesz Velence, a másik Firenze, bár az nem biztos, hogy lesz harmadik is, ez csak az én feltételezésem. Ehhez biztosan jön majd egy olyan terület, ami összeköti a városokat, mivel már azt is lehett látni más trailerekben.
15.
15.
vuliem
Szerintem tök jó, hogy lehet gondolát vezetni benne. És Ezio végre tud úszni!!!!
14.
14.
Ghost
13: Nagyvonalakban igen, ám ennél azért sokkal bonyolultabb a történet. Ha szereted az ilyen stílusú játékokat, akkor mindenképp megér egy próbát, és már elég olcsón beszerezhető.



12: A múltban és a jelenben is zajlanak az események.
13.
13.
Mathia$
nagyon ott van! biztos végigvitel és 1000g! :D
12.
12.
Horvi14
nemúgy van h egy csávó meséli a történetet,akinek az őse volt az assassin és úgy megy a történet ? (amúgy énse játszottam vele :P)
11.
11.
Kyuubi
Ez a játék nem a múltban játszódik? Légyszi küldjön valaki egy privátot, mert nem vágom (soha nem játszottam a játékkal).
10.
10.
titkárnő olyan szemekkel néz az eizora, mint ha rá akarna bukni és épp engedélyt kérne :D
9.
9.
bzsp
jó a vidi. sok újdonság lesz benne, és ennek örülök
8.
8.
Gael
Az egyik kepen a csavo ucsorog a gepben,es mellette latszik egy terkep.Sajnos nem tudtam kielesiteni annyira,hogy ertelmesen ki tudnam venni mi is van rajta.Azert erdekes
7.
7.
peterpal7
Külön tetszik hogy végre puszta kézzel is lehet (normálisan) harcolni.
6.
6.
wildláma
sőt ha igazi puruttya vagyok akkor Eizot is sunáznám :D. Egyébként nekem tetszik. Csak azt nem tudom hogy ugye az 1. ben 3 (vagy 4) város volt, itt meg ugye 1. Akkor óriás térkép lesz, vagy több kisebb városrészre lesz osztva, ahol gyilkolászni kell?
5.
5.
adam0527
hogy ott mennyi hülyeség van.

2.
2.
adam0527
1: sunázmám

:D

napiszar

:D
1.
1.
wildláma
Az az olasz akcentus büntet! Sunáznám a titkárnőt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...