Mégsem csúszik a PC-s Modern Warfare 2

Link másolása
Jó hírt közölt velünk az Infinity Ward! A Playstation 3-as és az Xbox 360-as verzióval egy időben kerül a boltok polcaira a PC-s Call of Duty: Modern Warfare 2 is!
Jó hírt közölt velünk az Infinity Ward! A Playstation 3-as és az Xbox 360-as verzióval egy időben kerül a boltok polcaira a PC-s Call of Duty: Modern Warfare 2 is!


Így november 10-én senkinek sem kell visszafognia magát, hogy részese lehessen a legújabb CoD által nyújtott élményeknek. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik hajlandóak működőképes Steam-accountot készíteni és használni a játékhoz, ugyanis a Modern Warfare 2 búcsút int a Punkbusternek, és a VAC-t fogja használni a csalók ellen, emellett pedig a Steam egyéb előnyeiben is részesül majd. Hogy ez jó-e vagy sem, mindenki döntse el maga!
30.
30.
Lasto
#31:

VAC : Valve-Anti-Cheat



A Valve Anti-Cheat rendszer (VAC) azokon a szervereken működik, amelyeken látható a Secured (biztonságos) pajzs ábra. Ha egy felhasználó olyan számítógéppel csatlakozik egy VAC-biztosított szerverhez, amire beazonosítható csalás van telepítve, a VAC rendszer a továbbiakban ki fogja tiltani a felhasználót a VAC-biztosított szerverekről.
29.
29.
szellemfiu12
A Steam egy tartalomtovábbító és kezelő rendszer, amelyet a Valve Software fejlesztett ki. A program a tartalomkezelésen túl kommunikációra és vásárlásra is képes.



A VAC ot passzolom.
28.
28.
CoDer
most lehet hogy hülyének fogtok nézni, de: Mi az a Steam és a VAC?
27.
27.
Callation
#27: De lehet biztos lesz néhány no steames szerver
26.
26.
BADTrane
#10: Az szar, én már azt is hallotam hogy elöfizetéses lesz az IWNET (de ez még csak pletyka)
25.
25.
milan32
halljátok akkor most nemlehet jáccani neten kaloz verzioval?
24.
24.
Dcrysis02
Ez már elhangzott pár napja( http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=2444 ), de jó hogy valaki felhívta mások figyelmét. Több aláírást a petícióhoz!
22.
22.
skati
Nem értem mi bajotok a steammel, de valamelyikőtök kifejhetné konkrétabban,hátha van már rá megoldás csak nem tudsz róla. Az meg hogy szimplán utálsz egy jól működő teljesen stabil rendszert a Te problémád, szvsz senki nem kíváncsi rá.
21.
21.
Horvi14
az istennit!!!!!! ezis steamos lesz! :@
20.
20.
mini111
#21: és te ennek még örülsz?... utálom a steam-et
19.
19.
bence9
ami a lényeg! ha fel is törik csak a single részét tudják! multi már nem fog menni törtel hála az égnek és így nem lesznek vérpistik...
18.
18.
bence9
punkbustert ideje volt kidobni! szerintem lehet, hogy jó döntés volt mert így a dlck könnyebben fognak jönni!
17.
17.
wildláma
16.
16.
bledzer
Na végre a sok csúszás melett jó hír is van:)
15.
15.
ATi0021
Szerintem a csalásokat illetően jobb lesz a VAC. Viszont így a módoknak annyi. Legalábbis, CSS és TF2ből ez jön nekem vissza. Sőt egy sima háttérben futó MediaPlayer miatt is kaptam már bannt bizonyos szervertől. Szerintem várjuk, ki, hogy mi lesz a vége. De legalább a CD Keyes kellemetlenségeknek véget vet majd a Steam. Amúgy meg lehet warezolni Steames játékot. Legfeljebb, most az XFire stbvel nem tudnak a warezosok multizni.
14.
14.
batnor
#15: sztem fölöslehes aláirni max ha 1millióan aláírják akkor elgondolkodnak addig 100k ember sztem semmit nem tesz nekik ha a másik 5millió megveszi. Amugy se értem a peticiókat, eddig egyről nem hallottam hogy sikerrel járt volna. Amugy meg várom a gamét.
13.
13.
Malackutya
Itt a petició, a dedikált szerverekért,már 85615-en írták alá velem együtt! Remélem nem gond,hogy belinkeltem. Irjátok alá jó sokan,hogy a kiadó elgondolkozzon^^



http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html
12.
12.
debidevil10
Hát én tutira megveszem boxra és pcre is!!
11.
11.
Malackutya
Egyik szemem sír,a másik nevet. A punkbustert már igy is nagyon utáltam...loosing key packets,meg egyebek. Steamet meg azért nem szeretem mert.sokszor gyengélkedik. Legalábbis nekem HL2 DM-el se tudtam normálisan játszani mert mindig volt valami :S De sebaj,legalább meggondolják a népek hogy csalnak e... Attol függetlenül várom.
10.
10.
Game 0ver
Ha steam es lesz ha nem ugyis feltörik egy cod mw2 vel ráadásul foglalkozni is fognak vele hogy feltörjék....
9.
9.
batnor
#4: http://gamepod.hu/hir/dedikalt_szerver_nelkul_erkezik_a_modern_warfare_2.html
Olvasd el,sajnos jo oldal ez de sokat csusznak a hirek. Nem lesz dedicated server. Olyan lesz minr a konzolon, jelen állás szerint.
8.
8.
stromi
sztem meg úgy id feltörik pár napon belül ahogy a hl 2 t a cs t meg a team fortress 2 t is

amúgy szerintem nagyon állat game lesz:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...