A Peace Walker után Kojima visszatér a PS3-hoz

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Metal Gear Solid: Peace Walker csak a Sony zsebkonzoljára készül, ám a következő résszel már visszatér Kojima a nagytestvérhez, a Playstation 3-hoz.
A Metal Gear Solid: Peace Walker csak a Sony zsebkonzoljára készül, ám a következő résszel már visszatér Kojima a nagytestvérhez, a Playstation 3-hoz.


Az OPM-ben hangzott el az, hogy a Playstation Portable konzolra készülő Metal Gear Solid: Peace Walker után Hideo Kojima visszatér a Sony fekete masinájához, hogy újabb játékokkal örvendeztesse meg a rajongókat. Természetesen ez esetben nem csak a Metal Gear sorozat lehetséges, hiszen az sem kizárt, hogy a Zone of the Enders újabb felvonása lesz Kojima következő alkotása. Reméljük, hogy az idei esztendőben megtudjuk, hogy mi lesz sokak kedvenc alkotójának soron következő játéka.
11.
11.
a3a
Azért Kojima aszonta lezárta a Metal gear solid történetét. Tehát (ha mgs-t folytatja ps3on) majd a 3 előtti cselekményt tudjuk meg, vagy a 3 és a Portable Ops közöttit?
10.
10.
Mathia$
#3:szted értelmes ha saját magadnak írsz vissza, közben senkit nem érdekel?#12: ez velem is így van kedvenc játékom, főleg a 3at és a 2-t szeretem. A kedvenc karekterem pedig Naked Snake aka. Big Boss. :)Van még sok kojima fejében, remélem mihamarabb kezem közé kaparinthatom azt a risingot!!Am volt régen egy hír hogy a Konami levédette a Metal Gear Solid 4:Subsistence nevet, arról nincs hír mikor jön ki annak az extra változata? Mert a 3nak is 2évet késett.
9.
9.
kratos83
Én bárhány MGS-t el tudnék viselni. Várom a Risingot is de nagyon.
8.
8.
thelegendary
#10: Jaja...de az gyün minden nagyra, csak PC re nem....
7.
7.
TJJJ
Egyébként mintha nemrég a Castlevania felújításáról is szó volt Kojima-san részéeről! Én arra biza nagyon kíváncsi leszek! :)
6.
6.
BobaFET
Sztem meg megcsinálja Metal Gear 5-öt mert a Snake története nm teljesen zárult le ...Ugy is kitalál vmit.Mert a Rising nm mondható 5-nek sztem...
5.
5.
tundra
A Rising csak egy alibi-MGS lesz.
4.
4.
InGen
#4: ja, ezt mondta az MGS 4 előtt is
2.
2.
Maxxer
És a Rising-el akkor most mivan? azt nem ő rendezi ? vagycsak segédkezík benne? A világ legjobb történetű játékja ,szerintem:)
2.
2.
mnmn1
#1: LoL elő is rendelheted
1.
1.
mnmn1
Metal Gear Solid: Rising

Metal Gear Solid: Rising will be an entirely new Metal Gear experience' featuring Ninja Raiden instead of Solid Snake.

Release Date: 24/09/2010

263 days to go!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...