Test Drive Unlimited 2 - folytatódik az infó-áradat

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 31.
  • Hír
Link másolása
Újabb Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek, ezúttal a német PC Gamestől. Az infók mellé ezúttal is új képek járnak, még a játék térképét is megtekinthetjük!
Újabb Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek, ezúttal a német PC Gamestől. Az infók mellé ezúttal is új képek járnak, még a játék térképét is megtekinthetjük!

A játéknak lesz története, mely az Eden szerint ezúttal sokkal izgalmasabb lesz,  ám a további részleteket későbbre ígérik. A németek előzetesében olvasható, hogy a virtuális Ibizán 930 kilométer hosszú aszfaltozott út és 310 kilométernyi földút áll rendelkezésünkre, s összesen 381 négyzetkilométer a sziget területe. Ezek után rendkívül érdekes az Eden prezentációjában elhangzó „Ibiza két és félszer nagyobb, mint Oahu volt” állítás, mivel Oahun 1600 kilométernyi út volt.

Amikor szabadon vezetgetünk Ibiza utcáin, pontokat szerezhetünk különféle mutatványokkal (például drifteléssel), vagy ha nagy sebességgel hajtunk át az egyes területeken. Az ilyen akciókért kapott pontok egy eredményjelzőn jelennek meg, de ha ütközünk, elvesznek. Barátainkat ismételten a barátlistán tarthatjuk számon, sőt versenyezhetünk a listán levő ismerőseink ellen, amiért szintén pontokat kapunk. Utak és kereskedések felfedezésével is gyűjthetünk úgynevezett felfedező pontokat.

A szigeten elrejtett autóroncsokat kereshetünk meg, melyekért különleges autók és kereskedések jelennek meg. A járművek törése csak optikai lesz, így az nem befolyásolja a verdák teljesítményét és irányítását. Mivel a szigeten nincs autójavító, így összetört járműveink javítása ingyenes lesz, sőt ha valakinek nem tetszik, hogy a kocsija törik, akkor teljes egészében kikapcsolhatja ezt a funkciót. A németek szerint az autók sokkal szebbek lettek, viszont a környezet részletessége nem sokat változott az első rész óta.

Mint tudjuk, ezúttal már lesz időjárás-változás is, így könnyedén eleredhet az eső, mely befolyásolja az utak minőségét és járművünk irányítását is. Nem árt majd vigyázni, ha megered az eső, hiszen az utak csúszósak lesznek!

Még meg sem jelent a játék, de az Eden már tervezi az első DLC-ket is. Az előzetes tervekben új ruhák, jármű-kiegészítők és egy esetleges új sziget is ötlete is szerepel. A megjelenés az év harmadik negyedévében várható, az Amazon szerint a pontos dátum szeptember 30. lesz.
5.
5.
ATi0021
#3 - Lol 17:44, pont egy időben. :D
3.
3.
Mortician
#1: Harmadik kép alján, harmadik oszlop utolsó két sora, negyedik oszlop első sora. Nem tudok németül, de még én is tisztán látom, hogy kilométerről és négyzetkilométerről van szó.
3.
3.
ATi0021
#1 - Sajnos nem. Elég ha megnézed a bal oldali képet amin a térkép van. Jobb oldalon a szövegben jól kivehető, hogy kmről van szó. :(
2.
2.
Qbász
De most komolyan. Ha már az újságot "lopják" legalább ne mobillal fényképezzék már le hanem scanneljék be rendesen.
1.
1.
Skullman
Húha.:D Egyre jobban hangzik. Lehet, hogy mérföld az a 930. Akkor kb. kijönne a 2 és félszeres nagyság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...