FPS-ként tér vissza az X-COM

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Idő kérdése volt csupán, hogy a 2K Games mikor jelenti be az X-COM-sorozat visszatérését: a premier megtörtént, meg is lepődtünk, mert az új rész FPS lesz.
Idő kérdése volt csupán, hogy a 2K Games mikor jelenti be az X-COM-sorozat visszatérését: a premier megtörtént, meg is lepődtünk, mert az új rész FPS lesz.

A klasszikus UFO-inváziós stratégia sikerének meglovagolására már volt példa, de az igazi folytatás még nem készült el, bár többször hallottunk pletykákat ezzel kapcsolatban. A X-COM jogaival rendelkező 2K Games ma viszont végre bejelentette az új részt, ez azonban FPS lesz és a 2K Marin, azaz a BioShock 2 fejlesztői fogják elkészíteni.

"A 2K Marin srácai a BioShock 2-vel már bizonyították, hogy profik az FPS-ek fejlesztésében és a történetmesélésben" - mondta Christoph Hartmann, a 2K elnöke, aki egyúttal az X-COM-sorozat újragondolását és gazdagítását reméli az új rész fejlesztőitől. Bár a játék FPS lesz, a készítők ígéretei szerint a stratégiai mag is meg fog maradni. Az új X-COM PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni, az első screenshotot fent láthatjátok.

Valójában csak idő kérdése volt, hogy a 2K mikor veszi elő a sorozatot. Korábban több pletykát hallottunk, hogy a System Shockot és az első BioShockot is jegyző Ken Levine és az Irrational Games fogja elkészíteni a folytatást. Bár Levine a napokban megerősítette, hogy egy új játékon dolgozik, azt nem volt hajlandó megerősíteni, hogy az X-COM lesz az - ezek szerint nem véletlenül.

Frissítés: Mint utóbb kiderült, a játékot nem a 2K Marin keménymagja fejleszti, hanem a csapat alá tartozó, 2K Australia nevet viselő csapat. Bár ez így félrevezetőnek hathat, a 2K Games szerint ők is rengeteget segítettek a BioShock 2 elkészítésében.

7.
7.
zed01
Én csak azokat az FPS-eket szeretem, amiben csak menni kell agyatlanul és lőni. :))



Pont ezért jó a Pariah, meg a SoF 3 Payback.
6.
6.
megalonagyix
Miért nem írta be a maradék üzenetem? Na mind1...



FPS lesz, stragiai maggal. ---- Ez azt jelenti hogy olyan mint a Rainbow Six, vagy egyszer belső, - egyszer felső nézetes lesz?
5.
5.
megalonagyix
aha. ez kell! nem volt szerencsém az előző részekhez, de ez felkeltette az érdekeltségem.



FPS lesz, stratégiai maggal.
4.
4.
dareal
#4: eladni el lehetne, de nyílván nem olyan mennyiségben, mint egy fps-t.

pénzből élnek, arra mennek, hogy a lehető legtöbb zseton érkezzen a számlára. :(
3.
3.
fojesz
Sajnos annyira felhígult mára a játékos mezőny szerintem, hogy nem lehetne eladni olyan játékként, mint anno volt.
2.
2.
dareal
demá' most mé' fps? :( tudom, csak a név miatt.

majd jön mondjuk az ea is, amikor teszem azt már rég volt nfs, hogy itt az új nfs, csak épp ez egy autós tycoon játék.
1.
1.
Mathia$
Ez jól hangzik, sztem ps3ra is kiadják majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...