Nano: új Square Enix akció-kaland készül

  • Írta: InGen
  • 2010. június 7.
  • Hír
Link másolása
Nano címmel új FPS-en dolgozik a Square Enix valamelyik stúdiója. A jövőben játszódó shooterben nanorobotokkal is harcolhatunk egymás ellen.
Nos, az alábbi információkból egyedül pont a Square Enix rész nem biztos, egyelőre különböző domain-regisztrálásokból következtetünk arra, hogy a japán óriás adja majd a ki a jelenleg NANO néven futó projectet.


A történet 2044-ben játszódik, főszereplőnk pedig Hugo Glass, gazdag családból származik, de hátrahagyja múltját annak érdekében, hogy megtalálja életének igazi értelmét. Tájföldön megvéd egy kis falut valamiféle hatalmas cég korrupciójától, amire válaszul a cég aztán besározza, emberünket pedig lecsukják. Miután kiszabadul, elhatározza, hogy megtalálja a felelősöket, s beleássa magát a vállalati összeesküvések kesze-kusza hálózatába.

A NANO nem csak egy gyors menetű akció-kalandjáték lesz, de tartogat néhány meglepetést is. A nanotechnológia teljesen átszövi ezt a világot, így ennek segítségével folyamatosan fejleszthetjük főhősünket, de lesznek olyan helyzetek is, amikor át kell vennünk az irányítást egy-egy nanorobot felett, s behatolni vele emberi testekbe, vagy számítógépekbe, s megküzdeni a többi nanorobottal.

A fejlesztők komoly többjátékos módot is ígérnek, ahol szintén szerepet kapnak majd a nanobotok. A NANO megjelenik PC-re, X360-ra és PS3-ra is, ám a dátum egyelőre még nem ismert. Az E3 alatt valószínűleg mindenre fény derül.
1.
1.
drat576
jobban örültem volna egy SE RPG-nek, de ez se hangzik rosszul
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...