Move-támogatással jön a R.U.S.E.

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Ubisoft szerint eleinte nem voltak meggyőzve a Move képességei felől, később elnyerte a tetszésüket az új kontroller - Move-támogatással jön a R.U.S.E.
Bár a Ubisoft szerint eleinte nem voltak meggyőzve a Move képességei felől, később elnyerte a tetszésüket az új kontroller - Move-támogatással jön a R.U.S.E.



A franciák második világháborús stratégiája régóta késik, ha minden igaz, szeptemberben jelenhet meg a játék. Az addig hátralévő időt vélhetően így sem töltik tétlenül a fejlesztők, de a mai bejelentés alapján feltételezhetjük, hogy még egy jó adag munkát bespájzoltak maguknak.

Egy londoni sajtórendezvényen árulták el a készítők, hogy a PlayStation 3-as verzió támogatni fogja a Move-ot, ráadásul ha minden igaz, különösebb késés nélkül. Mathieu Girard, a R.U.S.E. producere szerint eleinte nem voltak meggyőzve arról, hogy a Move nem csak egy újabb kütyü lesz, és csak később jöttek rá, hogy az eszköz rendes kontrollerként is beválhat. Girardnak nincs kétsége afelől, hogy ez az irányítási módszer lesz a legélvezetesebb, de azért hozzátette, hogy még mindig a PC-s verzió kezelése a leghatékonyabb. A Ubisoft egyelőre nem tervez Kinect-támogatást a R.U.S.E.-hoz.
5.
5.
viktorvizi
4.
4.
V1SoR
Ha csak a pénzen múlna a dolog már rég be lenne jelentve Kinectre is .)
3.
3.
DzsungelCsirke
Pénz? Hol? Ugyan, ez egy Isteni jel volt, az egyik fejlesztőnek látomása volt ahol felvillant két világító fagyi, és ebből arra következtettek hogy a RUSE-nak ott kell lennie azon az exkluzív listán ahol a PS3 Move-t támogató játékok szerepelnek. A Sony először nem akart engedni a hitetleneknek, de egy gyors újraszentelést követően végül fejleszthetnek a mozgásérzékelő technikára. Ámen.
2.
2.
doomSbloom
"Bár a Ubisoft szerint eleinte nem voltak meggyőzve a Move képességei felől, később elnyerte a tetszésüket az új kontroller"

csak nem akkor, amikor elkezdtek tárgyalni a pénzről?:)
1.
1.
tabu3x
Ha ez majd műxik rendesen, tán lesz Starcraft 2 is Move támogatással:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...