Mass Effect-szerű beszélgetés Dragon Age II-ben

  • Írta: InGen
  • 2010. július 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem csak az új főhős fog jobban hasonlítani Commander Shepardhoz, de néhány játékmechanikai elem is átkerül a Bioware másik RPG-sorozatából.
A Bioware a fórumokon hintett el pár infómorzsát a rohamléptekben készülő Dragon Age II-vel kapcsolatban. Az első és legfontosabb: habár új főhőst kell irányítanunk, úgy néz ki, hogy az első részből mentett adatainkat mégis átadhatjuk a folytatásnak. Erre valószínűleg azért lesz lehetőség, mert a DA2 az Origins sztorijával párhuzamosan kezdődik, így az első rész néhány eseményt más szemszögből is megtekinthetjük majd, amikre hatással lehetnek az Originsben végrehajtott tetteink is. Valószínűleg Flemeth-tel is összefutunk majd egy ponton.


Átveszik a Mass Effect-féle karikás párbeszédrendszert is, bár valószínűleg nem konkrét szövegeket, hanem a válaszadás jellegét választhatjuk majd ki, tehát például: szarkasztikus, agresszív, békés, stb.

A sztori sokkal inkább keretbe foglalt, s kifejezetten a főszereplő, Hawke életére és múltjára fókuszál, s mivel az egész egy évtizedet ölel majd fel, látni fogjuk korábbi cselekedeteink következményeit is. A készítők szerint a harcrendszer nagyjából marad a régi: PC-n megmarad a szokásos, taktikus megközelítés, míg a konzolokon a kényelmesebben játszható, akciódúsabb verzió.
60.
60.
spidey
"bár valószínűleg nem konkrét szövegeket, hanem a válaszadás jellegét választhatjuk majd ki, tehát például: szarkasztikus, agresszív, békés, stb."



NOOOOOO
59.
59.
catilina
Ó, te jó ég! Hát igaz! A videojátékok elszívják az emberek agyát, agresszívvé és idiótává teszik őket! Ezek után a kommentek után elég nehéz lesz bárkit is meggyőznötök az ellenkezőjéről.
58.
58.
BDK1997
Én még az egyet sem játszottam végig!
57.
57.
tomy88trance
Én nem bántam meg ,hogy pc-n nőttem fel, valahogy a konzol nem az én világom, irányítás terén se, max autós játékot lehet rajta tolni kormánnyal, de azt pc-n is lehet szal.. egyedül azért meg nem fogok konzolt venni,hogy játszhassak a legújabb MK-val mondjuk..,mert fölösleges..
56.
56.
tomy88trance
Pc-n jobb RTS-t játszani ahogy rpg-t is :) Am nekem borasztóan nem tetszett a kamera mozgása meg az irányítás se :/ a Mass Effect 2 100x jobb volt szerintem .
55.
55.
Adamknight
inserto belehalnál, ha nem minden mondatodat egy újabb hsz-ben írnád le??? Az pedig, hogy itt sz*rozod kankadi-t, meg mega-t egyszerűen szánalmas! Tisztára, mintha 10-12 éves gyerek lennél, aki túl sok south parkot nézett. Képzeld nekem is csak pc-m van, de mielőtt elkezdeném szidni a konzolokat, megkérdezem, hogy mi az ő véleménye, miért jobb a konzol, mint a pc stb...



Ha tényleg belerakják a 2. részbe ezt a párbeszédformát, az nagyon jó lesz. A Mass Effect-ben is bevált, szóval szerintem itt is működni fog.
54.
54.
Macifasz
52.
52.
Ideniel
#19: Khm...



Rogue (1980)

Ultima III (1983)

Might & Magic (1986)



Első konzol rpg-k

Dragonstomper (1982)

Dragon Quest (1986) - mellesleg egy Black Onyx koppintás, ami szintén számítógépen debütált.



Do your homework.
51.
51.
bitbandita
Úgy látom a zárt osztályra is bekötötték a net-et....
50.
50.
Zaki1991
#26: Úgy, hogy manapság a legtöbb ember ezeket értik rpg alatt. És abból a hülyeségből (már bocs de tényleg az) amit leírtál arra következtettem, hogy te is ehhez az állásponthoz tartozol. Mert most őszintén ez is egy sok gombos egeres műfaj mint az rts, ezek pedig pc-re valók, arra találták ki, míg más műfajokat pl jrpg, bunyós játékok stb inkább konzolon élvezhetők. Ez persze egyéni vélemény nem is akarok vitát nyitni erről, de szerintem a dragon age tesztek illetve a játékosok véleménye is engem igazol.
49.
49.
inserto
BEKAPHATOD A FAFAFAFASZOMAT
47.
47.
inserto
MEGA BEKAPHATOD A FAZSOMAT
44.
44.
inserto
megalonagyix a pc egy fos igaz hogy nekem is az van de lesz konzolom is és szerintem kidoobm a pct
44.
44.
inserto
NAJO TALÁN A FUL HDS MONITOORMAT MEGHAGYOM MERT AZÉRT NEM VAOK IYLEN CSORO
44.
44.
megalonagyix
ki a f*szt érdekel a gs? amúgy sem szabad reklámozni..

HOPSZ! Megszegtem az első törvényt, ne etesd a trollt!
40.
40.
megalonagyix
36#na akkor mondj nekem olyan embert aki konzolon netezik, valamint egeret és billt kötött a gépéhez.
40.
40.
inserto
megalonagyixegy retardált fafafafafszopo
40.
40.
inserto
gamestar.hun sokan vannak olyanok
40.
40.
inserto
37.
37.
megalonagyix
dude 0mg stfu n00b or y do sum ber l33t h4x!
37.
37.
inserto
ja és van ps2esem és nem is nehéz az irányitás csak belekell szokni
37.
37.
inserto
nehezen de belátom igaza van kankadinak te fos geci megalonagyix
36.
36.
inserto
még kibövitem a lstát:final fantasy 13,mindig kapnak a konzolosok gyüjtöi kiadást,lehet konzolon netezni még billenytyüzetet is lehet kötni egérel szoval sokmindent lehet amit pcn is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...