Duke Nukem Forever - a Gearbox hegeszti?

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 11.
  • Pletyka
Link másolása
Tovább gyűrűzik a lassan évtizedes DNF-szappanopera. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a project a baljós előjelek ellenére létezik. Most a Borderlands fejlesztőivel hozták összefüggésbe.

Ahol a 3D Realms állítólag abbahagyta a hányatott sorsú fejlesztést, a Kotaku információi szerint onnan a Gearbox Software folytatja. Legalábbis ha hihetünk a pletykáknak. 13 éve húzódik a botrány, hiába nyerték meg a pert az eredeti fejlesztők a Take Two ellen, pár kiszivárgott médiaanyagon kívül vajmi kevés kézzel fogható született ennyi év távlatából. Randy Pitchford, a Gearbox elnöke egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket, hiába zaklatta kitartóan a magazin. Ha nem lenne igaz a pletyka, akkor simán tagadta volna, így viszont nyugodtan reménykedhetünk.

A 3D Realms már a sorozatos engine-váltások ellenére viszonylag előrehaladott fázisban volt a DNF-el, így, ha a Brothers in Arms készítői hozzányúlnak, belátható időn belül akár játszható verzió is napvilágot láthat belőle. Persze, ha át nem gondolják az egészet az alapjainál kedve. Jon St. John, Duke "magyarhangja" legutóbb azt twittelte, semmi újdonságot nem tud mondani a játékkal kapcsolatban.

Ki tudja? A közeljövö játékkiállításain talán még egy újabb bejelentéssel lehetünk gazdagabbak.

7.
7.
givi6
nem vok nagy duke nukem rajongó :D
sztem ez a játék azért jó , mert régen még naon col volt
én akkor még nem éltem :D,
6.
6.
Gt17
Hát szeptember elején minden kiderül :D.Én szerintem van még esélye...
4.
4.
keridenes
#2: Az egyszer biztos. Már csak kíváncsiságból meg fogják venni, minőségtől függetlenül. :D
3.
3.
farkasmilan
úgysem jön kis soha, hisz a fejlesztők olyan realizmust akartak a játéknak h a "forever" szót tényleg komolyan gondolják.....
2.
2.
biolencse
Engem érdekel. Ha egyszer elkészül, tutira megveszem ... megérdemli XD
1.
1.
Mercenaires
Sztem lőjék le ezt a játékot. Sose fog elkészülni. -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...