GC 2010: Még él az X360-as Final Fantasy XIV

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábbi rémhírekkel ellentétben a Square Enix nem mondott le véglegesen a Final Fantasy XIV Online Xbox 360-as változatáról, egyelőre csupán szünetelnek a munkálatok. Az MMORPG PC-re szeptember végén, PlayStation 3-ra pedig jövő márciusban fog megjelenni.

Tavaly először PlayStation 3-ra, majd PC-re jelentették be a legújabb Final Fantasy-t, s bár a producer, Hiromichi Tanaka szerint Xbox 360-ra is el akarták készíteni a játékot, már akkor elárulták, hogy nem tudtak megegyezni a Microsofttal, miután összekülönböztek a redmondi óriás Xbox Live-val kapcsolatos üzletpolitikáján. Már akkor lehetett sejteni, ha egyszer mégis elkészül a játék Xbox 360-ra, csak jókora késéssel jelenhet meg.

Most egy évvel később viszont Tanaka újra megerősítette, hogy a kiadó-fejlesztő Square Enix még mindig nem adta fel, továbbra is tervbe van véve az Xbox 360-as változat: a fejlesztést nem lőtték le, egyelőre csupán szünetelnek a munkálatok. "Jelenleg is tárgyalunk a Microsofttal, egyelőre nincs információnk arról, hogy mikor vághatunk neki a munkának újra", mondta.

A Final Fantasy XIV Online PC-n szeptember 30-án rajtol el, míg PlayStation 3-on technikai okokból csak pár hónappal később, jövő márciusban. A GamesComról egy tisztességes adag screenshotot is szereztünk (katt a képre a galériáért), illetve egy új videót is találtunk - mégha nem is a legjobb minőségben.

4.
4.
papailajos
Final Fantasy X-et jacodtam utoljara PS2-on de az nagyon szuper volt,remellem ez is nagyon jo lessz. :D
2.
2.
_Tappancs_
#1: Ez egy MMO(online) játék.
1.
1.
danez11
most a final fantasy online az a sima final fantasy? vagy ez egy játék ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...