Kinect-klónt fejleszt a kínaiaknak a Lenovo

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha hónapok vannak hátra a Kinect megjelenéséig, máris bejelentették a kütyü első koppintásait: a Lenovo eBox névre hallgató konzolja például szintén azt a kontroller nélküli szabadságot ígéri, amit a Microsoft műhelyében évek óta csiszolt kiegészítő is, csak éppen ezt Kínában fogják árulni.

A PC-gyártással foglalkozó kínai Lenovo először próbál meg érvényesülni a videojáték piacon, ebben pedig a Microsoft-féle Kinectre kísértetiesen hasonlító eBox lesz a segítségére.

A PC World információi szerint a Lenovo tulajdonában lévő eedoo Technology több, mint két éve dolgozik az új gépen, amely a Kinecthez hasonlóan szükségtelenné teszi a kontrollerek használatát, hiszen az a test mozdulatait fogja figyelni a játékok irányításakor. Az önálló konzolként működő eBox valószínűleg az idei év végén jelenik meg Kínában, s bár esélytelen, hogy az ázsiai piacokon kívül bárhol máshol is tiszteletét tegye, azért érdemes egy pillantást vetni rá a fenti képen.

10.
10.
Doc.
#9: Az utolsó mondatot is olvastad vagy csak a képeket szoktakd megnézni?
9.
9.
gamerplayer
Ez mekkora SHIT xD
Nem hiszem, h komolyabb játékok is jönnénke rá, max ilyen helyi cuccok...az embereket sztem a kinect jobban fogja érdekelni:)(bár ez bisztos ócobb lesz xD)
mind1 majd a tescóban meglesem remélem ki lesz rakva, ott úgy is sok a Kínai cula(media marktban nem hiszem, h látni lehet majd xD)
8.
8.
altF4
Ez is olyan lesz mint a Pumma, meg a Kapa, meg az Adidos meg ilyenek...:D:D:D
Ócó kínai :):):)
7.
7.
bzsp
6.
6.
NECROSMOKE
LOL birom mert mindig összemérik erejüket a más piaci termékekkel :)
5.
5.
Gt17
4*
Itt nem a külső számít sajna XD.
3*
Ki van zárva..ocó kínai cuccot csak a sárgák tudják majd megvenni és hát a sárágk java wii vel tolja...
4.
4.
papailajos
3.
3.
petimanus
Lehet, hogy felpezsdíti picit a konzol piacot? Ha erős hardvere lesz és piaca is nő, akkor lehet lejjebb tuszkolja idővel a másik kettő árát :)
2.
2.
Game Fan
nem is az az érdekes hogy koppintás hanem az hogy MÁRKÁS VAZZE :D
1.
1.
Riot
Hogy ez engem miért nem lep meg hogy ebből is készül másolat:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...