Quantum Theory - az X360 demóra még várni kell

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
A PS3-as kipróbálható változat ugyan már ma megjelent, az Xboxosok számára még e hónap folyamán nyerhetnek betekintést a Tecmo Koei Gear of War-verőnek kikiáltott játékába. Mondjuk túl sok idejük nincs a japánoknak: szeptember 28-án már a végleges változat érkezik.

Pontosan nem tudni, hogy a Microsoft konzoljának tulajdonosainak mennyit kell várniuk a Quantum Theory demójára, annyi biztos, hogy PSN-en ma landolt a próbaverzió. A Techmo Koei még pár hétig biztos visszatartja az Xbox Live-os változatot, annyit ígértek meg, hogy szeptemberben tuti megkapjuk.

Jobb később, mint soha - ugye - hiszen a végleges változat a hónap végén landol a boltok polcain. Kik már betekintést nyerhettek a játékba, első gondulatuk az volt, hogy a Quantum Theory szokatlanul sokat merít az Epic fedezékharcos alapvetéséből. Ám, ha kellő mértékben tudja hasznosítani az Unreal Engine 3.0-át és a fizikát, akár még élvezetes produktum is kisülhet belőle. A Tecmo főnöke, Yoshiki Sugiyama azt hangsúlyozta, hogy játékuk nem egy sima rip-off lesz azért. Meglátjuk!

 

3.
3.
TJJJ
#2: Sajnos jobbra számítottam én is. De a főszereplő meg a csaj szimpik! :)
2.
2.
Kyuubi
Kipróbáltam a demót, és azt kell mondjam hogy borzalmas. Rengeteget próbál koppintani a GoW-tól, de mindent sokkal szarabbul. Az irányítás elképesztően nehézkes, a grafika mondjuk úgy 2007-ben jó lett volna, a főszereplő csávó meg folyton löki a laza, menőző szövegeit, amik Marcus szájából jól hangoztak, itt viszont egyenesen gáz. Ja, mindezek mellett még unalmas is, mert a játékmenet nem tartogat semmi pluszt. Igazából így demo alapján a GoW első része sokkal jobb nála, a Vanquishről meg ne is beszéljünk. És ezzel sajnos nem csak én vagyok így, a PS network átlag értékelése se éri el a 3 csillagot...
1.
1.
hakydakillah
Gondoltam hibernálom magam, míg a GOW3 megjelenik, de most ez a játék és a Vanquish talán áprilisig valahogy életben tartanak :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...