Medal of Honor - Objective Raid mozgásban

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén új multiplayer módot jelentett be az EA a zseniálisnak ígérkező afganisztáni csetepatéhoz. Az Objective Raid lényege ugyan megszólalásig hasonló a konkurens játékokban előforduló támadók-védők felálláshoz, talán a valós helyszín miatt mégis élvezetes lesz időt szentelni rá.

A kandahari piactér igazi kesze-kusza ütközeteknek enged teret, a bádogviskók, a rongyokba burkolt kereskedők régóta eltűntek a háborús övezetből. A keskeny utcákat, sikátorokat szeméthalmok borítják, számtalan alternatív útvonal könnyíti, avagy nehezíti meg a két szembenálló fél küzdelmét. A támadók egy kiszemelt célpontot szeretnének megsemmisíteni, a védőknek túl kell élniük a rohamot, a győzelemig legalább öt sikeres kör szükséges.

Ahogy már megírtuk, októbertől indul a nyílt bétateszt PC-n, ahol az Objective Raidbe is belekóstolhatunk.

9.
9.
HerodPK
Szép szép de nekemm annyira nem adja ennek a mulktyja mint a bc2....csak a graff miat nem veszem meg...bar a single ugy hirlik szetcsapatos lessz de az keves...jelen esetben
8.
8.
Jinbobo
Jó lesz ez! Csak jelenne már meg!!!!!!!!
5.
5.
hakydakillah
2. Szerintem a Call of Duty, Battlefield, Medal of Honor cím mindig is kitűnő játékokat jelentett, hasonló magas minőséggel, szóval nálam a Medal of Honor is tuti vétel lesz.
3.
3.
radko1010
hát nem tudom
inkább maradok a bad company 2nél
2.
2.
Top Secret
#1: Én nem inkább a battlefield bad company 2 nyomom és én a cod 7 várom de már alig alig bírom.
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...